2 éve van fehérfolyásom, nő a mellem és a szőröm is eléggé, de még nem menstruálok, ez normális?
mármint az h ezek (mindegyik) 2 éve van :o
a válaszokat előre is köszönöm
12/L
Kezdesz nővé alakulni!
A fehér folyás viszont nem természetes! Légy szíves mielőbb keress fel egy gyermek nőgyógyászt!
Szülés után a kórházban kaptam el a fehérfolyást! Rögtön kaptam rá kúpot,hogy kezeljem!
A szervezet mindig jelez,ha valami nem tiszta benne: így nemcsak a fehér folyás,hanem a szemed könnyezik,ha baj van,a rossz hallásnál gyakrabban kell fület tisztítani, sok a fülzsír...stb.
Várjuk meg,míg a kis hölgy elmegy egy gyerek-nőgyógyászhoz!
Ugye nemcsak duzzanatoknál,csomóknál,daganatoknál szükséges kivizsgálni annak jó vagy rosszindulatúságát hanem a különböző folyásoknál is!
Nagyon sok tudatlan ember időzik a gyakori kérdések és válaszok honlapján!
Köszönöm, teljesen rendben van velem minden, nem kell dokihoz mennem és még tudatlan sem vagyok!
Ha nekem nem hiszel, legalább olvass utána:
"Élettani folyás: A hüvely öntisztulása
A hüvelyi folyást mindig kóros folyamatnak tekintjük, PEDIG a hüvely mirigyei, a méhnyak belsejében levő mirigyek folyamatosan termelnek váladékot. Ennek szerepe a hüvely falának nedvesen tartása, a hüvely öntisztulásának biztosítása. Az élettanilag termelődő váladék távozása során keveredik a lelökődött nyálkahártya sejtekkel, baktériumokkal. Általában FEHÉR vagy halványsárga színű.
Ameddig a hüvelyi folyás mérsékelt, nem viszket, nem hat ingerlően és nem kellemetlen szagú, valószínűleg élettani és szükséges is.
Tudni kell, hogy bőségesebb hüvelyi folyás keletkezik magasabb ösztrogénszint (pl. fogamzásgátló-szedés), stressz és nemi izgalom hatására."
Persze ha túrós, zöldes, büdös vagy viszketés, pirosság társul hozzá, akkor azt ki kell vizsgálni, de amúgy a folyás teljesen természetes és normális jelenség.
A tisztasági betét és a menstruációs betét között pedig van különbség. A tisztasági betét nem a havi vérzés felfogására való, nem is alkalmas arra, mert vékony.
Kedves 9/9-es! Nem célom a levelezgetés,sem a meggyőzés,hiszen mindenki abban hisz amiben akar.
Gondolkodjunk már el amit az interneten olvastál a fehér folyásról.
A leírtak szerint akár egy életen keresztül lehet valakinek fehér folyása,ami szerintem egyenesen nonszensz!!! Szerintem nem kell a fehér folyásnak sárgásnak lenni,hiszen elegendő egy nap,hogy odalenn büdös legyen az ember!! Az is kérdés,ha természetes,hogy állandóan nyirkos legyen a bugyi,akkor még milyen fertőzések érhetik a hüvely és a méh környékét? Ugye az egész napos fehérnemű viselettől elszíneződhet a váladék? Azt gondolom,hogy ha sárgás és büdös váladék folyik ki a hüvelyen keresztül akkor már elkéstünk!!!!!
Legyen az internet szerint az is természetes::ha valakinek állandóan folyik az orra és ezt mindenki látja!
Szeretném leszögezni:::nekem csak a szülés után volt fehérfolyásom és akkor még divat volt az egészségügyben odafigyelni a betegre!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!