Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak menjek orvoshoz...

Mit csináljak menjek orvoshoz vagy ne?

Figyelt kérdés

Nemsokára betöltöm a 18-at és nem jött még meg a menstruációm már egy éve voltam orvosnál és azt mondta hogy várjak de hát eltelt egy év és még mindig semmi néha sokszor be szokott szúrni a méhem meg a petefészkem (kb.2 éve csinálja ezt).

Tanácsot kérek hogy mit csináljak

2016. jan. 1. 15:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem menjél. Vártál 1 évet, és még mindig nem jött meg.
2016. jan. 1. 15:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen menjél, kérj részletes kivizsgálást.
2016. jan. 1. 15:20
 3/10 anonim ***** válasza:
57%
lehetőleg másik dokihoz, mert ez hülye...
2016. jan. 1. 16:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Csinaltass hormon (nőgyógyàszati )vervetelt!
2016. jan. 1. 16:30
 5/10 A kérdező kommentje:
Már lett hormonos vérvétel csináltatva de ott nem találtak semmit
2016. jan. 1. 17:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is menj. Nem tudom miért írta valaki hogy egy hülye az orvosod, teljesen normálisan járt el.
2016. jan. 1. 18:11
 7/10 anonim ***** válasza:
57%
Igen, sürgősen! Már 2 éve el kellett volna ezzel menni dokihoz. Aki pedig 17 éves korodban azt mondta, hogy várj, és ki sem vizsgált, nem küldött el szakrendelésekre stb., az egy KONTÁR, a helyedben panaszt tennék ellene.
2016. jan. 1. 20:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Ja ha elküldött mégis, az más, nem szóltam semmit. De ilyenkor több helyre is el kéne menni, mert ez nem normális.
2016. jan. 1. 20:06
 9/10 anonim ***** válasza:

Dehogy volt hü.ye az orvosod, az a hü,ye aki ilyeneket ír!

Az lett volna lelkiismeretlen aki azonnal hormonokkal kezd el tömni. De 18-ig meg kellene jönnie!

2016. jan. 2. 08:05
 10/10 anonim válasza:

Nekem volt olyan, hogy nem jött meg hanem bent maradt és szúrt. Ciszta volt amiből rákos daganat alakulhatott volna ki, ha nem kezelik.

Lehet veled is ez van, meg kell orvosnak néznie ultrahanggal. Inkább menj el magánrendelésre hogy jobban foglalkozzanak veled! Vigyázz magadra

2016. jan. 3. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!