Fehér pottyok vagy mik vannak a huvelyemben. Mit tegyek ilyenkor menjek orvoshoz vagy ne? L/16
Figyelt kérdés
tegnap elott vettem eszre hogy ilyen nagyon nyalkas a feher folyasom és nagyon kellemetlen a szaga... vannak olyan percek is amikor nagyon viszket es tegnap este megneztem es ilyen feher pottyok vagy holyagok vannak a huvelyemben... nem tudom hogy mi lehet felek azert egy kicsit:/ van baratom de meg nem fekudtunkle kerlek segitsetek, mindent mondjatok el hogy mit tegyek ellene vagy menjek orvoshoz vagy ne. de semmi kedvem nogyogyaszhoz menni..:/2015. aug. 9. 19:17
1/7 anonim válasza:
Valami fertőzés lehet, nézessed meg a zuzádat.
2/7 anonim válasza:
Valamilyen fertőzés vagy gomba lesz. Menj nőgyógyászhoz, mert csak ő tudja megmondani, hogy mi ez pontosan és amíg nincs kikezelve, addig ne feküdj le a barátoddal.
3/7 anonim válasza:
Mindenképp menj vele orvoshoz. Valamilyen fertőzés lesz. Ha kezeletlenül hagyod később nagyobb baj is lehet belőle.
4/7 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat
2015. aug. 9. 19:23
5/7 anonim válasza:
Gombás fertőzésnek tűnik, kezelést igényel. Orvos.
6/7 anonim válasza:
Ha ezek a feher pöttyök lemoshatok akkor semmi bajod az szmegma,azt nők és férfiak teste is termeli,ezért mosakodunk,csak van akiknek kamaszkorban a teste többet termel és mivel nagyon meleg is van az intim részünk is könnyen be tud büdösödni.
Most a tv ben egy új szert reklámoznak,nevét nem tudom ami gombára és egyéb fertőzésre is jó.
7/7 anonim válasza:
#6 Szerintem ne tanácsold valódi fennálló probléma esetén egy tapasztalatlan fiatal lánynak,hogy valami reklámozott szerrel nyugodtan gyógyítsa meg magát, és mellőzze az aggódást...
Aggódnia kell,és érdemes. A jelekből egyértelmű mindenki más számára,hogy orvosra van szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!