Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mehnyakrak szures CIN3,...

Mehnyakrak szures CIN3, lehetnek ilyenkor tunetek?

Figyelt kérdés

Orvoshoz fordultam, mivel sargas folyasom volt es rendszertelen verzeseim lettek (eddig sosem volt ilyen). Eleinte csak szex utan vereztem, de egy ido utan allandoan pecsetelo verzesem volt (amugy tablettat szedek).. Leteszteltek nemi fertozesekre, mind negativ volt.. Vegul a rakszures eredmenye CIN3 lett es ezutan volt kolposzkopia es rogton LLETZ mutetem is volt.

Az orvos azt mondta, hogy szerinte csak a rakot megelozo allapotban voltam. De ha tenyleg igaz lenne akkor miert lennenek meg a tipikus tunetek??

Jelenleg a biopszia eredmenyere varok....

Volt esetleg vkinek hasonlo tapasztalata CIN3-mal???

2015. aug. 5. 22:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Mikorra várható a biopszia eredmény?
2015. aug. 6. 23:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Mikor volt a CIN3 ?
2015. aug. 6. 23:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Julius 6.-an vettek kenetet es 3hetre ra mondtak meg a CIN3 eredmenyt. Ezen a heten volt LLETZ, azt mondtak max 4 het alatt lesz meg az uj labor eredmeny
2015. aug. 7. 01:17
 4/4 anonim válasza:

Szia!

Nem tudom, hogy figyeled-e még a kérdésed, de ha igen és neked nem gond, akkor leírnád, hogy mi volt azóta?

Nekem egy hete volt LLETZ, és már előre ideges vagyok, mert altatásból való ébresztés után 2 perccel mondták, hogy 3 hét múlva vissza kell mennem. Annak ellenére, hogy eredmény valószínűleg 6 hét múlva lesz, bár ezt csak műtét előtt mondta az orvos, utána ezt a 3 hetet említették csak. Félek, hogy nagyobb baj, mint gondoltam és az orvos is csak műtét alatt látta, hogy ez nem is CIN 3, hanem már attól is rosszabb :(

2015. szept. 28. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!