Hetedik osztályban jobb beadatni a méhnyakrák elleni védőoltást, vagy inkább nem? Mind a kettőre hallottam már érveket :/
Szia!
Hát legtöbbször ilyenkor szokták beadni a lányoknak, és ezt meg is lehet érteni.Fontos lenne minél előbb nem igazán jó hogyh vár vele az ember. Ilyen korban áltlában megvan már lányok menzesze ezért megnő az esélye annak hogy a méhbe bekerülhet valami nyavaja. Ezért fontos lenne beadni mert mindíg a legkisebb hibákból is történhetnek balesetek.
Az idén hetedikesek választhatják, és ingyenesen megkaphatják hetedikben a sulis oltások között.
Később is be lehet adatni, de akkor saját finanszírozásból, és saját ügyintézéssel.
Szerintem jobb korábban!
Főleg nemi együttléttől tud kialakulni, ezért még nemi élet megkezdése előtt jobb. Nekem 15 évesen ajánlották, hogy akciósan beadják a 3 oltást "csak 90 000" Ft-ért.
Tök jó hogy ingyenes nektek, nem tudtam! :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!