Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Váladék jött a mellemből!...

Váladék jött a mellemből! Normális, vagy menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés

Önvizsgálat során észrevettem, hogy nyomásra váladék jön mindkét mellemből. Először csak pár csepp átlátszó, majd egy kevés fehér. Először nagyon megijedtem, de ez már több napja volt, azóta pedig nem tapasztaltam ilyet.

Gyógyszert nem szedek, szexuálisan nem vagyok aktív. Szerintetek ez természetes jelenség, vagy forduljak orvoshoz?

2015. dec. 13. 09:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Menj orvoshoz, valószínüleg hormonprobléma.
2015. dec. 13. 09:29
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
nem, nem normális, menj háziorvoshoz, endokrinológushoz
2015. dec. 13. 09:34
 3/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nőgyógyászhoz már kértem időpontot, csak mostmár kellemetlennek érzem, hogy azóta már egyáltalán nincs váladékozás. Attól Félek, hogy nem fogja elhinni vagy hülyének néz, hogy ezért képes voltam odamenni.
2015. dec. 13. 09:41
 4/17 anonim ***** válasza:
38%
a nőgyógyász nem ért a hormonális dolgokhoz, ezért írtam az endokrinológust, neki ez a szakterülete
2015. dec. 13. 10:14
 5/17 A kérdező kommentje:
De ezt nem csak hormonprobléma okozhatja, lehet akár emlőgyulladás, ciszta vagy akár rák is. Ha hormonproblémának ítéli, akkor Úgyis továbbküld. De azért köszönöm a választ.
2015. dec. 13. 10:17
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is nőgyógyászhoz mentem ezzel a problémával. (Endokrinológushoz kell beutaló, ő fog adni)

Te ne nyomkodd, majd ő megvizsgál.

2015. dec. 13. 10:23
 7/17 A kérdező kommentje:
Ja és tudomásom szerint az endokrinológushoz beutaló kell ígyis-Úgyis.
2015. dec. 13. 10:23
 8/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, pont megelőztél :) Köszönöm a választ. És meg tudod mondani nekem, hogy hogyan zajlik egy ilyen vizsgálat? Nem voltam még ilyenen, és nagyon Félek.
2015. dec. 13. 10:25
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Megnyomkodja a melled. Megnézi milyen a folyadêk. Utàna vérvételre fog küldeni, ha szükséges emlő ultrahangra is.
2015. dec. 13. 10:58
 10/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ!
2015. dec. 13. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!