Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Váladék jött a mellemből!...

Váladék jött a mellemből! Normális, vagy menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés

Önvizsgálat során észrevettem, hogy nyomásra váladék jön mindkét mellemből. Először csak pár csepp átlátszó, majd egy kevés fehér. Először nagyon megijedtem, de ez már több napja volt, azóta pedig nem tapasztaltam ilyet.

Gyógyszert nem szedek, szexuálisan nem vagyok aktív. Szerintetek ez természetes jelenség, vagy forduljak orvoshoz?

2015. dec. 13. 09:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
36%
rendszeresen járok endokrinológushoz és eddig sosem kellet beutaló
2015. dec. 13. 11:08
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Első alkalommal kell, nyílván a kontollokra már nem.
2015. dec. 13. 11:11
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
*kontrollokra
2015. dec. 13. 11:12
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak egyik mellből szivárgott átlátszó folyadék, sokszor spontán. Elmentem nőgyógyàszhoz aki hormonális vérvételre küldött. Kiderült, hogy pajzsmirigy-alulműködésem van, így beutalt endokrinológushoz. Megvizsgálta mellem (uh nem volt). Gyógyszerrel kezelnek, azóta minden ok :-)
2015. dec. 13. 11:21
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2015. dec. 13. 11:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem szabad nyomkodni a melled, mert beindíthatod a tejtermelést. Mikor nekem volt ilyen problémám a doki azt mondta tilos nyomkodni. Ha spontán folyik váladék, akkor azonnal doki!
2015. dec. 13. 19:43
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem nyomkodom kifejezetten, de havonta tartok önvizsgálatot, mert sajnos több mellrákos is volt a családomban. Akkor meg azért muszáj kicsit megnyomni.
2015. dec. 14. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!