Méhszájseb kialakulásában szerepe lehet a fogamzásgátlónak?
Figyelt kérdés
Harmonetet szedek kb 4 éve. Nőgyógyászom az éves rákszűrésen talált nálam méhszájsebet, ami lényegében egy hámhiányos állapot. Egy női ismerősömnek is volt, őt műtötték. Az orvosa szerint nála a fogamzásgátló volt a gond (ő diane 35-t szedett). A harmonet tájékoztatójában szerepel, hogy 2 hatása van lényegében: a petefészekben megakadályozza a peték érését és a méhnyakat borító nyálkaréteget sűrűbbé teszi, és megváltoztatják a méhnyálkahártya tulajdonságait. A nőyógyászom érett petét talált a petefészkemben..tehát a gyógyszer hatástalan számomra..ami nagyon meglepett, de őt is! És megváltoztatja a tulajdonságát?? Ez nincs kifejtve...szóval, vélemények? Tapasztalatok?2010. márc. 25. 06:21
1/1 anonim válasza:
Elgondokoodtató a kérdésed, én nem szedtem fogamzásgátlót, mégis volt méhszájsebem. A másik dolog, nem vagyok orvos, de én ugy tudom a fogamzásgátló a beágyazódást akadályozza meg a méhben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!