Mi a pontos neve annak a fogamzásgátlónak? Főleg idősebb nők válasza érdekel!
Figyelt kérdés
Most tudtam meg, hogy fogamzásgátlót szedett anyukám, amikor teherbe esett velem.Volt egy kis hasmenése.
Na és mondta h mi volt a gyógyszer neve, valami con.... akármicsoda. De olyan neve van, hogy nem tudtam megjegyezni.Nem akarom tőle újra megkérdezni, kicsit cikinek érzem. Légyszi aki tud segíteni válaszoljon!
17 éves vagyok, tehát 17 évvel ezelőtt milyen gyógyszerek voltak "divatban"?
Köszönöm!
2010. nov. 8. 22:07
1/6 anonim válasza:
Ez annyira fontos? A lényeg, hogy hasmenés (hányás stb.) esetén nem véd a tabi. Nem csak az az egyfajta. Bármit írnak fel neked, egyik sem véd, ha nem szeded rendesen, ha hánysz, ha hasmenésed van, ha bizonyos antibiotikumokkal vagy gyógyteákkal kombinálod, amik gyengítik a hatását.
2/6 A kérdező kommentje:
Kedves első!Köszönöm a válaszod!
Ezeket én mind tudtam:)
De nem is ez a kérdés, hanem, hogy mi a neve a gyógyszernek.
Engem érdekel.)
2010. nov. 8. 22:22
3/6 anonim válasza:
rigevidon? marvelon? tri-regol? Most hirtelen ezek jutottak az eszembe, amik már úgy húsz éve is forgalomban voltak.
6/6 A kérdező kommentje:
Continuin, igen.
Köszi a válaszokat!
2010. nov. 9. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!