Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A fogamzásgátlónak tényleg...

A fogamzásgátlónak tényleg van ilyen hatása?

Figyelt kérdés

Állítólag megszünteti a menstruációs görcsöket és eltünteti a pattanásokat. Nekem nagyon erős fájdalmaim szoktak lenni és az arcomon, dekoltázsomon és a hátamon is sok a pattanás. Nem nagyok, egész kicsik, de nagyon zavarnak.

Erre keresek most megoldást. Kérlek, ha tudtok, segítsetek!

2010. jan. 27. 19:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, van ilyen hatása. Mióta szedem, azóta van életem a havi baj alatt is, mert nem ájulok el a fájdalomtól. De ez nem biztos, hogy nálad is így lesz, azon kívül vannak rossz hatásai is.
2010. jan. 27. 19:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
van, nekemis megszüntette a görcsöket és a pattamásokat is, és a menzeszem is a felére csökkent.
2010. jan. 27. 20:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Én direkt a pattanásaimra kaptam fogamzásgátlót, a pattanások megmaradtak, csak a bőröm lett szárazabb, mensikor még mindig görcsölök, igaz, hogy legalább rendszeres azóta és csak 3 napig tart az egy hét helyett.
2010. jan. 28. 10:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szerintetek megéri kipróbálni?
2010. jan. 30. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!