Gombás fertőzésem lenne?
Figyelt kérdés
Utana olvasgattam,hogy mik ilyenkor a tünetek,de nincs hüvelyi folyásom,nem fáj ha pisilek,csak vagy 2 napja viszket meg kicsit ég kívülről a nemi szervem. Sose volt még ilyen velem.
Eddig körömvirág kenőccsel kentem,mert úgy tudom az is jó rá,javult is kicsit.
Akinek volt már ilyen,mitől lehet? Gombás fertőzés? Mit ajánlanátok?
N/21
2015. dec. 28. 12:55
1/3 anonim válasza:
Egy időben nekem is viszketett. Van hogy elmúlt magától, de állandóan visszajött, és nagyon viszketett! Hintőporoztam, de nem segített 100%-osan. A sima Canesten krém oldotta meg végül a problémát. Nekem nagyon száraz a bőröm, + ekcémás is vagyok. Lehetett allergia is. Gombás nem hiszem hogy voltam, bár nem tudom el lehet-e ezt kapni úgy is, hogy nem élek szexuális életet? :D Rendszeresen tisztálkodtam, meg minden, szóval nem értem máig sem, hogy mi volt, de amiket felsoroltam, azokra gyanakodom. Lehet te is allergiás vagy valami mosóporra pl. ?
2/3 anonim válasza:
Nekem minden hüvelygombám(4) eddig úgy kezdődött, hogy csak fájt és égett kívülről. Napok után kezdődött a viszketés. Nekem se fájt, ha pisiltem, de folyás azt viszont volt. Ha nincs folyás nem biztos, hogy gomba, de ahogy írtad 2 napja kezdődtek a tünetek, szóval, az még nagyon korai. Én a helyedben vennék canesten combit, max nem lesz rá szükség, de az jobbik eset.
3/3 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam rá h vmi mosóportól lenne,de eddig is ezeket használtuk és soha nem volt még ilyen velem. Vettem ma canestent,de csak a krémet. Most mikor bekenem utána viszket kicsit,de egyébként napkozba már szinte egyáltalán nem.de azért köszönöm szépen a segítségeteket! :)
2015. dec. 28. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!