Milyen fertőzésem lehet? Gombás vagy bakteriális? Többi lent
Voltam és kenetet is vett:)
Viszont egy kretén aki képtelen értelmes dolgot mondani,pénzem meg nincs magándokira.Ezért vártam volna itt tapasztalatokat,tanácsokat stb,hátha van itt olyan aki esetleg volt már így és tudja mitől.Bemásolom a kenetvételi eredményt következő hozzászólásban.
-kórokozó baktérium negatív
-sarjadzó gomba negatív
-mycoplasma,ureaplasma negatív
-chlamydia antigén kimutatás negatív
-anaerob kórokozó baktérium nem tenyészett ki
Ez van a papíron amit kaptam...viszont nem normális ez a fajta folyás...
pedig ezek szerint semmi bajod
vegyél egy doboz lactofeel-t
Azt is vettem már,ma kezdem el...de nem fűzök hozzá sok reményt sajnos:( Már írtam ki egy kérdést ezzel kapcsolatban és ott is leírtam,hogy évek óta tart.
Lelet alapján nincs semmi de panaszom az meg ugye van és emiatt a szexuális életem sem az igazi.Minden alkalom úgy telik,hogy előtte jól megmosom(intimlemosóval) és kimosom majd csak utána jöhet a szex.De ez így nem jó :(
Belül nem szoktam mosni csak kívül,legalábbis az intimlemosóval.Lactacydot használok,arról azt hallottam jobb,mintha tusfürdőt használnék.
Belül sima vizzel szoktam kiöblíteni,ugyanis ha nem teszem egyre több lesz belül a váladék,ami ugye távozik is onnan és az rettenetesen kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!