Milyen fertőzésem lehet? Gombás vagy bakteriális? Többi lent
Olyat is kaptam már...Klion-D,viszont semmit nem használt.
Maga a folyás nem darabos,csak ugye odakerül a külső szeméremtestre és ahogy megtörlöm ott darabolódik stb.Leginkább ahhoz tudnám hasonlítani,mint mikor radírozol,és a radírdarabkák a papíron vannak...
Ez nagyon osszetett. Biztos hogy nem normalis, mert ha normalis lenne, akkor minden nonek ilyen szintu folyasa lenne, nem gondolod?
Az hogy a lelet negativ, az egy dolog. Attol meg lehet mas (lappango/hatter) betegseged, amit a huvelyvizsgalat nem mutat ki, de a betegseg egyik eredmenye az eros folyas.
Kezd az egyszeruvel, korzeti doki adjon papirt teljes ver/vizelet vizsgalatra. Esetleg nogyogyasz ad hormonvizsgalatra beutalot. Ezek kiszurik a tipikus, ismert betegsegeket.
Tovabba, egeszsegesebb etkezes.
Csokkentsd a cukros kajakat, cukros italokat. Sot, szinte ne igyal semmit, amiben kaloria van (kola, bambi, stb) kaloriat csak etelen keresztul vigyel be. Reggel igyal egy nagy pohar vizet egy kifacsart citrom levevel. Szedj napi 2-3 gram C vitamint.
Sportolj!! A nyirokrendszer olyan szerteagazo mint a verrendszer es a salakot, a szemetet, a dzsuvat hivatott eltavolitani a testbol. De ellentetben a verrendszerrel, aminek sajat pumpaja van (a sziv) ami keringeti a vert, a nyirokrendszernek nincs pumpaja. A nyirok folyadekot az izmok mozgasa keringeti. Tessek rendszeresen sportolni valamit, uszas, seta, futas, tenisz, bico, akarmi.
Vegyel egy sima szagtalan/szintelen termeszetes szappant es azt csak a punci tisztogatasara hasznald (kivul).
Köszönöm szépen,megfogadom a tanácsodat és elmegyek a háziorvosomhoz!
Cukros italokat ritkán szoktam inni,főként csak ásványvizet szoktam inni vagy limonádét,de azt is édesítővel valamint konditerembe is járok:)
Nagyon jó minőségű wc papírt használok,nem az morzsolódik,darabolódik...amikor pl fürdésnél mosom akkor is olyan és fehér,ráadásul sima vízzel le sem jön ez a cucc.Biztos előfordult már olyan veletek,hogy dezodort túl közelről fújtatok és fehér nyomot hagyott majd darabossá vált.Na hát kb ahhoz tudnál hasonlítani:(
Nekem nem úgy tűnik mintha el akarna múlni pedig már 21 éves vagyok és kb 12 éves korom óta van ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!