Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet ez? Gombás fertőzésem...

Mi lehet ez? Gombás fertőzésem van? :/

Figyelt kérdés
Pár napja vettem észre hogy erősebb folyásom van. Szept.4.-én menstruáltam utoljára és már arra is gyanakodom h csak simán peteérésem van és nemsokára meg fog jönni. Általában mindig van menszesz előtt és után is hüvelyi váladékom, és néha erős mint amilyen most is. Sárgás, darabos nyálkás váladékom van és azt érzem hogy úgy folyok mintha menstruálnék. A bugyim is teljesen olyan lett, ezért betétet kellett beraknom. Korábban kétszer voltam felfázva, amire antibiotikumot szedtem de nem tapasztaltam utána erős folyást. Lehet ez okozhatott valami fertőzést? Tegnap lactofeel hüvelygélt használtam, de szerintem nem jó rá. Az alhasam nemrég kezdett el fájni, mintha menszeszkor görcsölne.
2014. szept. 28. 15:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Menj orvoshoz! Mindenképpen hüvelykenet tenyésztés a legjobb a te esetedben, ha csinálnak, mert abból kiderül, hogy pontosan milyen kórokozód van.

A sárgásabb, darabos, nyálkás folyás, inkább bakteriális fertőzésre utal és nem gombásra, természetesen létezik kevert fertőzés is, vagyis simán a baktérium mellett lehet gombás fertőzésed is, ezért kell mindenképpen orvoshoz menni és tenyésztést csináltatni.

Ugyanis ha bakteriális fertőzésed (is) van, arra nem jó a gombaölő!!!

Fertőzésnek biztos, hogy fertőzés, az alhasi fájdalom is ez miatt van.

2014. szept. 28. 15:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Antibiotikumos kezelés gyakran okoz hüvelygombát, ami valóban folyással jár, de viszont egy erős csípő, viszkető, kellemetlen érzéssel is, ami neked nincs. Könnyen lehet egyébként, hogy a Lactofeel folyt ki belőled és azt érezted most és azért kellett a betét.
2014. szept. 28. 15:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Az antibiotikum szinte biztos hogy gombát okozott neked, sajnos az orvosok döntő többsége nem figyelmeztet erre, és hogy szedj hüvely flóra helyreállítót is mellé.

A Canesten combi valószínűleg megoldaná a problémádat.

2014. szept. 29. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!