Mi lehet a legvalószínűbb oka, hogy gombás fertőzésem lett?
Figyelt kérdés
Elkezdtem fog.gátlót szedni, az hajlamosít a fertőzésekre. Azóta nem is szexeltünk, idegen wc-n sem voltam... Illetve még annyi, hogy pár napig csak ilyen gagyi műanyag aljú tisztasági betétet tudtam használni. Lehetséges, hogy nem szellőzött odalenn kellőképpen plusz a gyógyszer elég is volt? :( Előtte abszolút semmi bajom nem volt évek óta.2013. nov. 23. 14:34
1/4 anonim válasza:
igen, a gagyi betéttől lehet.
nekem az always lila-fekete új, jó drága betéttől lett bajom például
2/4 anonim válasza:
Ha fogékonyabb lettél "szinte a semmitől" is lehet ugyanis a bőrön természetesen előforduló kandida gombák szaporodnak fel ilyenkor.
3/4 Vörösnefelejcs válasza:
Valamiért gyengült az immunrendszered, stressz, kósza vírus, nem alvás, és a candida tényleg ott van normálisan is.
4/4 anonim válasza:
A Multi-gyn Flóra Plust használom ilyenkor, sajnos nekem hajlamom van rá. úh töbször mindt szeretném...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!