Mit kezdhetnék még a Candidával, ha már tényleg semmi nem segít?
Már több mint 3 éve küzdöm a Candidával, 3 nőgyógyászt és milliónyi gyógyszert kipróbálta már.
Az utóbbi 1 évben nem az probléma, hogy visszatér mindig, mint ahogy sokaknál olvasom, hanem el sem múlik!!!! Októberben elmentem a háziorvosomhoz aki egyben nőgyógyász is azóta folyamatosan felír valamit és úgy érzem csak fokozódnak a tüneteim, rosszabb lesz (viszketés, csípő érzés, fehér folyás), húgyúti és bakteriális fertőzésem az nincs.
3. alkalommal kezdtem el a csinálom a Candida diétát(semmi finomított cukor,tejcukor,gyümölcscukor, liszt), azóta szigorúan tartom. A kiegészítő kezelésként a grépfrút cseppeket, fokhagyma kapszulást stb. is ki lett már próbálva és semmi.
Most ott tartok, hogy keresek egy újabb nőgyógyászt, valaki tudna ajánlani egy szakembert aki neki segített Budapesten? Vagy volt hasonló helyzetben mit én és talált megoldást?
Nagyon el vagyok keseredve, hogy nem tudom ettől a rohant betegségtől az átlagos 20 évesek világát élni :(
szia. mi ujsag veled, hogy vagy?
Emesztesi tuneteid vagy esetleg bőr tünetek nem jelentkeztek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!