Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit kezdhetnék még a Candidáva...

Mit kezdhetnék még a Candidával, ha már tényleg semmi nem segít?

Figyelt kérdés

Már több mint 3 éve küzdöm a Candidával, 3 nőgyógyászt és milliónyi gyógyszert kipróbálta már.

Az utóbbi 1 évben nem az probléma, hogy visszatér mindig, mint ahogy sokaknál olvasom, hanem el sem múlik!!!! Októberben elmentem a háziorvosomhoz aki egyben nőgyógyász is azóta folyamatosan felír valamit és úgy érzem csak fokozódnak a tüneteim, rosszabb lesz (viszketés, csípő érzés, fehér folyás), húgyúti és bakteriális fertőzésem az nincs.

3. alkalommal kezdtem el a csinálom a Candida diétát(semmi finomított cukor,tejcukor,gyümölcscukor, liszt), azóta szigorúan tartom. A kiegészítő kezelésként a grépfrút cseppeket, fokhagyma kapszulást stb. is ki lett már próbálva és semmi.

Most ott tartok, hogy keresek egy újabb nőgyógyászt, valaki tudna ajánlani egy szakembert aki neki segített Budapesten? Vagy volt hasonló helyzetben mit én és talált megoldást?

Nagyon el vagyok keseredve, hogy nem tudom ettől a rohant betegségtől az átlagos 20 évesek világát élni :(

2015. dec. 26. 23:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
vannak rezisztens fajok, ilyenkor jöhetnek a toxikusabb gyógyszerek. Esetleg minocyclinenel kombinált flukonazol. Keress rá, kínaiak kísérleteztek vele, hatásos rezisztens candida ellen (csak in vitro volt).
2016. jan. 4. 10:09
 12/17 anonim ***** válasza:

[link]

az esetleges sortörések miatt korrekciót tessék végrehajtani a linken

2016. jan. 4. 13:48
 13/17 arturrimbaud válasza:
Tanulj meg rendszeresen enni!!! Elõtte pedig 1 pohár vizet inni, ajálom a Buteyko légzõ tanfolyamot...a T-Tapp mozgást, Bene Máté gericsérv jógáját és harcolj meg a rendszeres alvásért ez mind segít a candidával való küzdelemben!!!Bizti!!!
2016. jan. 6. 17:52
 14/17 anonim ***** válasza:

szia. mi ujsag veled, hogy vagy?

Emesztesi tuneteid vagy esetleg bőr tünetek nem jelentkeztek?

2016. jan. 25. 22:18
 15/17 anonim válasza:
Kombinált gyógyszer?? Ezt nem hallottam még.. èn is 3 éve szívok a hüvelygombálval. Szedtem már nistatynt, fluconazol, orungalt és sorolhatnám. Tervezem a rezisztencia vizsgálatot. Még az Ujházi doktor urat is megnézem majd. Nem szabad feladni. A diétát 3 hétig csinàltam de azt abbahagytam. Nagyon rondán lefogytam. Bár erősnek éreztem magam! Folytatni kellett volna. Csak zörögtek a csontjaim.
2016. febr. 10. 22:22
 16/17 anonim válasza:
Uccsó vagyok. A teljes neve a nődokinak Dr Ujházi András. Aszondják elég jó. Nézd meg és go Budapest. Fokhagymát ettem én is 2-3 hónapig eredménytelenül plusz grapefruit mag cseppek. Sőt a tüneteim még jobban felerősödtek a cseppektől!!!!! Még van az ezüst kolloid. 25 ppm azt esetleg próbáld ki. Jó dràga. Mehet a hüvelybe is. Szájon át csak müanyag kanállal szabad. Van akinek használ.
2016. febr. 10. 22:27
 17/17 anonim válasza:
Szia! Én is hasonló problémával küszködök. Már 5 éve visszatérő hüvelygombám van. Azthiszem lassan minden gyógymódot kipróbáltam. Mindig van egy új gyógymód, amit megtalálok, első hónapban segít, aztán következőben meg semmi. :/ nagyon elkeserít. Én pl most a teafaolajat próbáltam(minden gyógyszertárban lehet kapni) élőflórás joghurttal összekeverem és beleteszek egy minitampont, estére felteszem és ezt két napig csinálom. Na hát ezzel a módszerrel is az volt, hgy elsőre tökéles volt, de másodszorra csak rontott a helyzeten. Én ezt nem értem -.- A diétát én is gondoltam, hogy kipróbálom, de nagyon sok rosszat hallottam róla, szóval inkább hagytam. Most megint előjött a gomba egy hónap jólét után, szóval megint nagyon el vagyok keseredve. Nem értem és nem is tudom, hogy mivel lehet a baj, szóval ha te esetleg találtál valami jó megoldást kérlek írd meg nekem! :*
2016. febr. 26. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!