Akik visszatérő hüvelyi candidával küzködnek, ti mind sok szénhidrátot esztek?
Figyelt kérdés
Azért érdekelne, mert én is ebben szenvedek és hát diéta kellene,mert már semmi nem segit. Ezért érdekelne, hogy valóban ez-e a baj forrása. De nagyon nehéznek tűnik.
(cukorra, lisztre, élesztőre gondolok)
2012. ápr. 7. 16:45
1/7 anonim válasza:
én már probáltam a diétát,de nem sikerült,utana megettem egy sütit,rosszul is lettem.
2/7 anonim válasza:
ugye te írtál a kérdésemre? :) írtam neked privit az előbb
3/7 anonim válasza:
nekem segített a diéta :) és csak az elején volt nehéz
4/7 anonim válasza:
Én már kb fél év ezeel küszködök. És igen rendszertelenül eszek én egészséges dolgokat(zöldség, gyümölcs, hal) de egészségtelent is(kóla, süti, cukor, sok élesztős dolgot) és nálam ez már annyira erős h más tünetem is volt, pl. fáradékonyság, fejfájás, menstuáció késése,ez mind ettől. Most kezdem a diétát remélem használni fog, neked vmi javulás? :)
5/7 A kérdező kommentje:
Utolsó irtam neked privit.
2012. jún. 7. 14:16
6/7 anonim válasza:
Nekem a diéta egyáltalán nem segített, pedig tisztességesen csináltam. Szerintem a bórsavporos kezelés az egyetlen, ami hosszú távon hatékony ellene.
7/7 A kérdező kommentje:
Nekem az almaecet segitett, 3 hónapja rendben vagyok.
2012. júl. 17. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!