Mit kezdhetnék az iszonyú menstruációs görcseimmel?
Próbáltam már Apranax-ot, Algoflex-M-et, No-spat,Algopirynnel,de nem hatnak. Forró palackot is szoktam rá tenni,de az se enyhíti. Olyan szintű görcseim vannak,hogy menni nem bírok. Ehhez társul egy kis hasmenés is,meg szédülés. Volt,hogy a suliba se mentem,vagy inkább hazajöttem,annyira rosszul voltam.
Elvileg a fogamzásgátló megoldaná a problémámat,de anyának hiába mondom nem érdekli. Minden hónapban elfelejti,hogy én három napon keresztül szenvedek. Magamnak még a gyógyszert,de tudnám fizetni,de még a magándokit se.
20/L
Nekem is pokoli görcseim voltak, olyanok, amik az egész hasfalamra kiterjedtek, hányingerem volt, ment a hasam, sokszor felkelni nem tudtam.
Én nem mentem fogamzásgátlót íratni, mert nem voltam hajlandó teletömni magamat kitudjamikkel.
Életmódot váltottam, elhagytam a cukros üdítőket, energiaitalokat, szemét kajákat, elkezdtem sportolni, a gyógyszereket leváltottam gyógynövényekre és lám, elmúltak a pokoli görcsök...
Most már csak az első napon kell bevenni 1 darab görcsoldót. Régen az egy adag két No-spa és egy Algopyrin volt, naponta többször, három napon át.
Cataflam vagy Flector por. Ezeket próbáltad már?
Az Algoflex-M meg a No-spa egy nagy kalap kaki, azok nekem sem használtak soha.
Menj el a nőgyógyászatra, vizsgáltasd meg magad
Nem kell rá a fogamzásgátló sem, biztos tudnak ajánlani valami mást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!