Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit kezdhetnék az iszonyú...

Mit kezdhetnék az iszonyú menstruációs görcseimmel?

Figyelt kérdés

Próbáltam már Apranax-ot, Algoflex-M-et, No-spat,Algopirynnel,de nem hatnak. Forró palackot is szoktam rá tenni,de az se enyhíti. Olyan szintű görcseim vannak,hogy menni nem bírok. Ehhez társul egy kis hasmenés is,meg szédülés. Volt,hogy a suliba se mentem,vagy inkább hazajöttem,annyira rosszul voltam.

Elvileg a fogamzásgátló megoldaná a problémámat,de anyának hiába mondom nem érdekli. Minden hónapban elfelejti,hogy én három napon keresztül szenvedek. Magamnak még a gyógyszert,de tudnám fizetni,de még a magándokit se.

20/L

2014. jún. 24. 17:29
 1/6 A kérdező kommentje:
*se tudnám
2014. jún. 24. 17:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Pedig az Algoflex M sem olcsó, esetleg javasold neki, hogy adja oda az Algoflex árát és veszel rajta fogamzásgátlót. Amúgy felírja a körzeti nőgyógyász is, nem kell magándokihoz menni miatta.
2014. jún. 24. 17:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Azért 20 évesen már csak el tudsz menni a körzeti nődokihoz feliratni egy fogamzásgátlót, azt is megmondhatod nyugodtan, legalábbis én nem csinálok az ilyesmiből gondot, hogy ha lehet akor valami olcsóbbat írjon fel, mert nincs sok pénzed.
2014. jún. 24. 17:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is pokoli görcseim voltak, olyanok, amik az egész hasfalamra kiterjedtek, hányingerem volt, ment a hasam, sokszor felkelni nem tudtam.

Én nem mentem fogamzásgátlót íratni, mert nem voltam hajlandó teletömni magamat kitudjamikkel.

Életmódot váltottam, elhagytam a cukros üdítőket, energiaitalokat, szemét kajákat, elkezdtem sportolni, a gyógyszereket leváltottam gyógynövényekre és lám, elmúltak a pokoli görcsök...

Most már csak az első napon kell bevenni 1 darab görcsoldót. Régen az egy adag két No-spa és egy Algopyrin volt, naponta többször, három napon át.

2014. jún. 24. 17:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Cataflam vagy Flector por. Ezeket próbáltad már?

Az Algoflex-M meg a No-spa egy nagy kalap kaki, azok nekem sem használtak soha.

2014. jún. 24. 20:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Menj el a nőgyógyászatra, vizsgáltasd meg magad

Nem kell rá a fogamzásgátló sem, biztos tudnak ajánlani valami mást

2014. jún. 25. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!