Mindig terjed, nő vagy szaporodik a hpv szemölcs?
Figyelt kérdés
Ha nem kezelik akkor minden esetben rosszabbodhat a helyzet? Vagy maradhat csupán 2 db és nem is lesz több kezelés nélkül sem? Még nem is nőhet?2015. dec. 22. 18:14
1/2 anonim válasza:
Ez sok mindentől fugg, de általában no vagy szaporodik. Minden kepp kezeltesd !
2/2 anonim válasza:
Nekem is az volt. Gondoltam elmúlik, de nem. Egyre több lett, és nagyobbak. Elmentem orvoshoz, írt rá ecsetelőt, az két hét alatt elmúlasztotta. De sajnos a torkomra is átterjedt, úgyhogy ha te is végzel orális szexet az aktuális partnereddel, mindenképp menj el fül- orr- gégészetre is, mert lehet, hogy neked is ráment a torkodra is, és attól gége- vagy torokrákod is lehet. Az ilyennel nem éri meg játszadozni, mert akár az életed is múlhat rajta. Remélem, segítettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!