Most akkor kinek lehet igaza? A bőrgyógyásznak vagy a nőgyógyásznak?
Figyelt kérdés
Találtam egy icipici dudort a nagyajkamon, ahol borotválni szoktam magam. Utánaolvastam a neten, és felvetődött bennem, hogy esetleg nemi szervi szemölcsöm van. A bőrgyógyász odapillantott és azt mondta szerinte szemölcs. A nőgyógyász alaposan megvizsgált, azt mondta ez a borotválás miatt van, sehol semmi ilyesmire utaló jelet nem talált.2015. dec. 3. 17:44
1/5 anonim válasza:
Versenyezteted őket? :)
Ha nem tudsz dönteni, menj el egy harmadikhoz.
2/5 anonim válasza:
Lehet szemölcs, persze, de lehet begyulladt szőrtüsző is.
Mondjuk hanyagold egy darabig az intim szőrtelenítést, ha elmúlik, akkor szőrtüsző gyulladás volt, ha nem múlik el, megmarad, akkor lehet szemölcs.
Vagy menj el egy harmadik orvoshoz, hátha az biztosat mond!
3/5 anonim válasza:
Biztos hogy a bőrgyógyásznak hinnék.
4/5 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, hogy a bőrgyógyász a hozzáértőbb.
5/5 anonim válasza:
Ugyanez a problémám :( kezelést vény nélkül is el lehet intézni vagy doki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!