xd lehet kicsit sokat kepzel magarol a kolleganod, es kepzelodik:D nem kell mindent elhinni.
Egyebkent barmi megtortenhet, de en szemely szerint ketlem, hogy valoban igy lett volna.
Nem vettem meg eszre ilyet, de bevallom oszinten nem is a doktor ur agyeka tajekat nezegettem, nem is ertem:D
2015. jún. 21. 12:50
2/18 anonim válasza:
nem biztos, hogy hallucinált, miért ne állhatna fel a nőgyógyásznak, ha lát meztelenül egy csinos nőt? Ő is csak férfiból van
2015. jún. 21. 12:53
3/18 anonim válasza:
Nekem huvelyi UHn volt olyan , hogy szó szerint csorgott a nyala és kissé furanak éreztem ahogy mozgatta az UH fejet :D vén szamár...
2015. jún. 21. 12:54
4/18 anonim válasza:
Hát passz :D
Én nem ugyan még nem néztem egyszer sem az ágyékára.
De nem tartom valószínűnek hogy aki nap mint nap lát vagy 30 pácienst szerintem már "immunis" erre.
2015. jún. 21. 12:56
5/18 anonim válasza:
perverz fantáziájú a kérdés kitalálója (ha a "kolléganő" ha nem mindegy) Marhára elegük van a látványból. Van is egy vicc: felszáll a villamosra egy nőgyógyász és euforikusan felkiált: Arcok! Arcok!
2015. jún. 21. 12:59
6/18 anonim válasza:
na és egy kezdő nőgyógyász? ő még nem immunis
2015. jún. 21. 13:01
7/18 anonim válasza:
A dokim inkább hasonlít egy téli álmából ébredő medvére mint egy felizgult férfinak, konkrétan úgy cammog, mint egy medve, és annyi életerő van benne mint egy darab zokniban. El nem tudom képzelni, hogy felálljon neki, de el tudom képzelni, hogy fordult már elő ilyen valamelyik orvossal valahol. De ha az illető nem elmebeteg, akkor azt próbálná takarni, hogy ne vegye észre a páciens. Ha meg elmebeteg, akkor lebukik és nem lesz nő, aki járna hozzá.
2015. jún. 21. 13:03
8/18 anonim válasza:
Menjen női dokihoz - akkor garantáltan nem fog
felállni -
2015. jún. 21. 13:08
9/18 anonim válasza:
Persze elofordulhat ilyen
2015. jún. 21. 13:11
10/18 Shai-Hulud válasza:
"na és egy kezdő nőgyógyász? ő még nem immunis"
Hidd el, hogy mire nőgyógyász lesz, addigra immunis is lesz.
Jópár év, mire leteszi a szakvizsgát, addigra pedig annyi női nemi szervet lát, hogy én inkább azon csodálkozom, hogy egy nőgyógyásznak hogyan lesz gyereke?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!