Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ti vettetek már észre olyat,...

Ti vettetek már észre olyat, hogy a nőgyógyásznak felállt?

Figyelt kérdés

Egy kolleganőm mondta hogy amikor utoljára volt akkor észrevette hogy az orvosnak -kb 30-35 éves férfi - felállt.

Nagyon kellemetlenül érezte magát.

2015. jún. 21. 12:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
szerintem meg egy nőgyógyász igen is lehet kanos. mi van, ha már régen volt nővel és mondjuk az egyik páciens nem csak külsőre jön be neki, hanem, mondjuk a személyiségével is felkelti a doki érdeklődését.
2015. jún. 21. 13:16
 12/18 anonim ***** válasza:
A nőgyógyásznak biztos hogy nem fog felállni, naponta lát 30 vaginát, a tinilányétól kezdve az 50 éves nőig... Ez már olyan mint neked Pamela Anderson a Baywatchban, semmi különleges nincs benne, 40 éve meg a kis srácok arra fényezték a cerkát.
2015. jún. 21. 13:16
 13/18 anonim ***** válasza:
56%
szerintem erről egy nőgyógyászt kéne megkérdezni, ha majd esetleg nőgyógyászaton leszek gyakorlaton, akkor megkérdezem az egyik dokit, mondjuk inkább csak burkoltan. bár lehet, hogy elküld a francba vagy megfigyelem vizsgálat közben.
2015. jún. 21. 13:20
 14/18 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem simán lehet, főleg hogy a doki fiatal volt. Én is eü-s vagyok, és bár akármennyire is kizárólag a panaszra koncentrálunk, sajnos a kisugárzások felénk is vibrálnak. De azt meg kell hagyni, hogy vannak olyan nők, akik nem zavartan, szemlesütve ülnek be a vizsgálóba, hanem direkt kikezdve a férfi orvossal. Ezt mindkét félnek normálisan ,némi tapintattal kéne kezelni.
2015. jún. 21. 13:23
 15/18 anonim ***** válasza:
76%
Előzőnek igaza van. Amúgy felállóssal nem, de nyálcsorgatóval már én is találkoztam. A vén kecskét úgy kellett noszogatni, hogy jól van elég legyen már, legyen vége... és ugye ezt nem mondhatod meg egyenesen, csak izegsz mozogsz. kb negyed órát matatott ott és nézelődött.
2015. jún. 22. 08:05
 16/18 anonim ***** válasza:
48%
Nálunk az egyetemen az egyik prof mondta, hogy nőgyógyásznak eleve azok mennek, akiknek a nőkhöz való affinitása az átlag felett van.
2015. jún. 22. 18:34
 17/18 Shai-Hulud ***** válasza:

"nőgyógyásznak eleve azok mennek, akiknek a nőkhöz való affinitása az átlag felett van."

Aztán ez az évek folyamán átcsap az átlag alattiba.

Az rendben van, hogy valaki szereti a kaviárt, de ha naponta megetetnek vele egy kilót, rohadtul fogja utálni. :D

2015. jún. 22. 18:53
 18/18 anonim ***** válasza:
De például a kenyérrel messze nem ez a helyzet.
2015. jún. 23. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!