Műkörömmel hogy lehet tampont felrakni?
Figyelt kérdés
2015. dec. 21. 22:15
2/9 anonim válasza:
Attól függ mekkorával. Amúgy szerintem aki már hozzá van szokva az meg tudja oldani épp úgy ahogy minden mást is.
4/9 anonim válasza:
Ugyanúgy, mint anélkül, kivéve ha több centis hegyes körmöd van. Akkor marad az aplikátor.
5/9 A kérdező kommentje:
Tudatlan vagyok. Még életemben nem hallottam az erre a célra való applikátorról.
2015. dec. 21. 22:38
6/9 anonim válasza:
Én se láttam még, csak tudom, hoyg létezik. Meg is kérdezném, melyik márkájú tamponhoz van ilyen a dobozban, és minden egyes tmponhoz van-e, vagy dobozonként egy, és akkor mindig tisztítani kell?....
7/9 anonim válasza:
Sok minden másról sem hallottál még. Ezért kérdezel bátran hülyeségeket.
8/9 anonim válasza:
Tampononként van eldobható, 1x használatos applikátor. Pl az OB is gyárt ilyet.
9/9 anonim válasza:
Ez a kérdés nekem is megfordult már a fejemben, pláne mikor látok csajokat hegyes, több centis műkörmökkel. Plusz az is, hogy vajon a s*ggüket hogyan törlik ki. Ez is megérne egy kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!