Ha kihuzom a tampont és egy ujjat szeretnek velrakni magamnak akkor nagyon fáj és szúr. Amikor vérek akkor olyan konnyen feltudom nyomni a tapont de ha kihuzom es egy ujjat szeretnek felrakni akkor nem birom mit csinaljak?
Figyelt kérdés
2015. dec. 20. 16:32
1/11 anonim válasza:
Száraz tampont, vagy amelyik még nem telt meg rendesen, nem is ajánlatos kivenni idő előtt. Ha nem vérzel már, akkor minek a tampon?
2/11 anonim válasza:
Fizikaórán figyelj jobban a súrlódás témakörénél.
4/11 anonim válasza:
De ki az a perverz aki egy ujjat akart a vaginájába felnyomni? Te ennyire aberrált vagy? Nagyon undorító ez..
Vagy tanulj meg írni mert ugye nagyon nem mindegy hogy
"újat" vagy "ujjat"
5/11 anonim válasza:
Ujjat ne rakj fel,csak újat. :)
6/11 anonim válasza:
nyilván az elozo tampon felszivta a nedvesseget,ezert a full szaraz huvelyben nehezebben csuszik fel a következő tampon.
ez kb termèszetes.
7/11 A kérdező kommentje:
koszonom a normalis valaszokat..figyeljetek 7 eves voltam amikor kikoltoztem hollanidaba most vagyok 16 tudom hogy nem birok mar annyira helyesen irni es már beszelni sem de nem tehetek rola...csak akkor beszelek magyarul ha 2 hetre haza megyek magyarorsszágra.Bocsanat hogy nem mar lassan nem tudok magyarul beszelni de attol meg nem kell rogton ilyen kommenteket kuldeni...
2015. dec. 20. 18:09
8/11 anonim válasza:
Én Angliában kezdtem az iskolát, mégis tudok helyesen írni. Pedig anyámon kívül senkivel nem beszélek magyarul, csak akkor ha hazamegyünk nyaralni.
16/L
9/11 anonim válasza:
miért nem használsz betétet a tampon helyett?
10/11 A kérdező kommentje:
Mert a betét nem nekem nem kényelmes..
2015. dec. 22. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!