Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tényleg tönkremegy a magassark...

Tényleg tönkremegy a magassarkútól a lábam? 14,5/L

Figyelt kérdés
Nőiesnek érzem magam benne, a magasság önbizalmat ad. Minden nap magassarkúban megyek iskolába, nálunk mindennapi viselet 11-18 éves korban (én csak pár hete vagyok rákattanva). De csak iskolába hordom, máshova szinte soha. Tényleg tönkremegy ettől a lábam? Mindenki magassarkút hord.
2015. dec. 17. 18:59
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

Igen, tönkremegy töle, de csak 25-30 éves korod körül kezd el fájni. Utána viszont már nem lehet rendbehozni.

Emellett a gerincednek, és a csípöizületednek is árt.

2015. dec. 17. 19:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Értem. És ha egy héten csak 2-3 napig hordom? Amúgy akkor most minden 14 évesnek tönkremegy majd 15 éves múlva a lába meg a csípője?
2015. dec. 17. 19:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha idősebb leszel, már nem lesz szükséged ilyesmikre ahhoz, hogy nőnek érezd magad, mert anélkül is az leszel. Egyébként van sok más nőies cucc is, miért nem választasz valami mást? Anyukámnak eléggé tönkrement benne a lába, ő is kb. ennyi idős korától hordta, igaz, ő azért, mert nagyon alacsony.
2015. dec. 17. 21:10
 4/8 anonim ***** válasza:
82%

14 (pláne 11?!) évesen mégis miért akartok nőnek látszani?! Kislányok vagytok, éljétek meg ezt a kort most, mert később nem lehet bepótolni. Tűsarkakon billegni ráértek huszonévesen is, és akkor is ártani fog. Rengeteg problémát okoz: [link]

Ráadásul a ti csontjaitok még fejlődésben vannak, sokkal hamarabb deformálódnak, mint felnőttkorban. Nem éri meg, hidd el, nem is szép látvány egy nőnek látszani akaró tini, és nem is lesz később köszönet a torzult lábakban. Tudom, ebben a korban nem foglalkoztok azzal, hogy mi lesz tíz év múlva, de nem szabad figyelmen kívül hagyni.

2015. dec. 17. 23:45
 5/8 anonim válasza:
0%
Persze, tudom, titeket csak az egészség érdekel, semmi hátsó szándék. Gondolom az elhízás és a dohányzás ellen is így kampányoltok a megfelelő fórumokon...
2015. dec. 18. 14:46
 6/8 anonim válasza:
0%

Zárásként: miért jó nektek, hogy ami nektek nem tetszik, arról másokat is le akartok beszélni? Azért, mert több trampli van az országban, a férfiak szemében még azok maradtok!

Amúgy ha nem szeretitek a tonikot, akkor egy tonik fórumban mindenkit lebeszéltek róla?

2015. dec. 18. 14:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Megvan még a lábad? Tudsz még járni? Mondjuk attól is függ milyen fajta. Mert vannak még viszonylag elfogadhatóak is. De alapvetően nem jó.
2017. aug. 14. 17:37
 8/8 anonim ***** válasza:

5-ös/6-os: látom, hogy régi a válaszod: de azért segítünk, hátha azóta nem jöttél rá:

azért válaszolunk arra, hogy tönkremegy-e a magassarkútól a lába, mert azt kérdezte, hogy tönkremegy-e a magassarkútól a lába.

gondolom, meglepő :D

2017. aug. 21. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!