Közel három hete késik. A lent leírtaknak lehet köze hozzá?
17 éves vagyok. 2 éve van barátom. Szexuális életet élünk. Az elmúlt ciklusomban három alkalommal voltunk együtt. Egyszer a menzeszem utolsó előtti napján, kétszer pedig egy nappal az ominózus nap (amikor jönnie kellett volna) előtt. Az iskola miatt (és más miatt) egy elég stresszes időszakon vagyok túl. Ráadasul meg is fáztam, 7 napos antibiotikum kúrán mentem keresztül. Nincsenek terhességi tüneteim, a mellem sem nőtt, változást nem látok rajta, 2 napja kezdett éppen annyira fájni, mint a peteérés és a menzesz között szokott. Ráadásul már 2-3 hónapja a véreredményemen a TSH (pajzsmirigy) eltérést mutatott, de nem foglalkoztam vele. A héten barátnőm (aki pajzsmirigyes) rám szólt hogy feltűnően be van dagadva a nyakam, a pajzsmirigyemnél, és minél hamarabb menjek el vizsgálatra. A következő gond, a túlsúly. Tavaly lefogytam 74 kilóra, és visszaszedtem közel 12-13 kilót. Érzem hogy nem jó így, le kéne fogynom..
Így összességében ti mit gondoltok? Őszintén szólva félek tesztelni, félek anyuék reakciójától.. na meg a jovőtől. Abortusz?! Vagy babázás? A párom azt mondta ha a műtétet választom ő mellettem áll, ha pedig úgy döntök hogy marad a baba, akkor ő az iskolát is ott hagyja értünk és elmegy dolgozni. Nem érzem úgy hogy baba van, de el kell ezen is gondolkozni. Anyuval is beszelnem kell, de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Nem kell kioktatni. Helyesírásért bocsi, telón vagyok:)
És mi szerinted honnan tudjuk miért késik? Feltetted a kérdést, írtad, hogy nem védekeztetek, nagy eséllyel terhes vagy, de ki kéred magadnak, hogy az lennél...
Vegyél tesztet vagy menj orvoshoz sürgősen, ha nem akarsz gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!