Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tudom, hogy nem pontos, hogy...

Tudom, hogy nem pontos, hogy mikor jön meg de közel lehet?

Figyelt kérdés
Már 2éve nől a mellem és szőr is van már fent is és lent is és fehér folyásom is van 1éve.A rokonaimnak szinte 8.-ba jött meg anyukámnak is.De én már talán közel lehet az elsőhöz.Az osztákyból már minden olyan testalkatú lánynak megjött mint nekem tudom,tudom senki se ugyan olyan.158cm 54kg vagyok.12 éves.
2015. febr. 19. 22:14
 1/2 anonim válasza:

Türelem! hamarosan megjön :-) A testalkat mindegy,a gének a fontos. Lehet hogy a rokonaid 8-ban kezdtek menstruálni,de egyáltalán nem biztos hogy Te is akkor fogsz először. :-)

A "tüneteid" már megvannak,hónapok kérdése az egész. Ne stresszelj rajta :-)

2015. febr. 20. 10:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi csak az osztályból és a barátnőimnek is megjött már és erröl beszélnek.Tudom ,hogy rossz mert olvastam is és mondták is de azért várom mert így ,hogy mondják nem tudom pontosan milyen és ezért szeretném megtapasztalni.
2015. febr. 20. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!