Közel 3 hete nem múlik el! Mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
Volt már olyan többször is régebben, hogy kimaradt, késett vagy több ideig tartott de akkor még fiatalabb voltam és nem érdekelt. Most az a problémám, hogy hónapok óta nincs rendesen menstruációm,ezalatt azt ertem, hogy amikor megjön nem vérzik rendesen ahogy szokott hanem inkább akkor indul meg amikor együtt vagyok a barátommal de akkor is csak addig. Utoljára december 20-án folyt belőle egy kis valami, rá 1-1.5 hétre elmúlt és pár nappal később egyik reggel véres voltam és azóta is tart, de nem vér jön belőle hanem ilyen barnás valami. Mi lehet a baj? Pcos betegségem van, lehet hozzá köze? Sose nézett még belém egy orvos se de anyukám tudta nélkül nem is tudok elmenni, de azt meg nem akarom, hogy tudjon róla. Terhes nem vagyok. 18 éves leszek.2015. jan. 8. 19:20
1/3 anonim válasza:
Szerintem ezzel mindenképp fel kéne keresned először is egy nőgyógyászt. Oda pedig mehetsz szülő nélkül is. Egyik barátnőmnek is állandóan 3 hétig volt meg, pontosan nem tudom mi volt vele, de orvos tudott neki segíteni.
2/3 anonim válasza:
Pedig menj el - ha még nem vagy nagykorú mehetsz gyermek nőgyógyászhoz is
3/3 anonim válasza:
Lehet valami hormonzavar
De más is lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!