Nem múló köhögés?! Anyámnak kb.2-3 hónapja nem múlik a köhögése és közel járok hozzá, hogy agybajt kapjak. Rendszertelenül egész nap köhög. Voltunk tüdőszűrésen, negatív. Gégészeten, minden oké!
Coverex-As nevű vérnyomáscsökkentőt szed, azt is abbahagyta kb 2hó szedés után egy hónapra, de nem múlt el a köhögése! (azóta szedi megint)
Voltunk CT-n, semmi különös nincs, refluxot állapítottak meg, szed rá amit kell, továbbra is köhög Mi a túró lehet még? Idegi? Ennyi? Nincs több variáció? Hova kéne ezzel még mennünk?
Hát nem tudom.
Éjszaka is köhög... :(
Lassan agybajt kapok ettől és én is köhögni fogok...
Most azt mondta egy tüdőgyógyász,hogy szerinte arcüreg gyulladás...
Újabb arc ct és allergia vizsgálat...
ááááááá
Allergia is lehet. Én akkor köhögök rettenetesen sokáig, amikor bizonyos parfümök, hajlakk, hajhab közelébe kerülök. Akkor majdnem megfulladok, és addig nem múlik, amíg nem megyek el másfelé.
2-3 hónapja nem került otthonra valamilyen új szer? Nem feltétlenül az eddig felsoroltak, henem olyan akár tisztítószer is, amit addig nem használt anyud. Lehet, hogy folyton azt lélegzi be, és a refluxal együtt nem szűnő köhögést idéz elő?
NEm segített!
Új ötleteket várok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!