Kb 2hete már hogy rendszertelenül eszek, és rossz a kedvem egésznap, mitől lehet? Lentbővebben.
Nincs étvágyam. Vagyis inkább ha ránézek a kajára, hányingerem lesz, viszont alapból tök éhes vagyok. A közérzetem is elég rossz mostanában. Tudom, sokan mondták már, hogy lelki eredetű probléma, de nincs semmi bajom mostanában. Épp ezaz, itt a nyár, nincs suli nincs miért 'aggódnom', mégis most jön ki ez a valami..Levert vagyok egésznap, és alig eszek, pedig tudom hogy kéne.
Vagy 3hete voltam orvosnál a szivemmel, mert ugy éreztem, rosszul ver, és elmentem megnézetni nehogy valami bajom legyen. Mondta az orvos hogy szervi probléma nincs, de vérvételre el kellett mennem, pajzsmirigy vizsgálatra.(még nincs eredmény) Azóta szinte folyamatosan stresszelek, nem eszek, sírok...Fogalmam sincs mit csináljak, kérlek segítsetek.
16L
Nem tudom nálad mi okozza ezt, de én már voltam hasonló helyzetben lelki okok miatt.
Nekem az segített túllépni rajta, hogy magamhoz vettem egy fél literes ásványvizes üveget és egy túrórúdit, és minden ellenérzésemet félretéve minden fél órában egy falatot toltam le a torkomon.
Először nehéz volt.
De aztán jobb lett.
Ha nem eszel a feszültség nő benned tovább, az nem jó.
Aludni jól alszol?
Az úszás segít a stressz oldásában, és étvágyat is csinál.
rendesen alszok, este 11töl általában reggel 10ig. azzal nem is lenne baj, csak ne lennék a nap végére fáradt..pedig semmit sem csinálok, ilyen kaki időben... :s bár lehet hogy ki kéne mozdulnom, az segítene..
köszi a válaszokat, megyek és eszek valamit, legalábbis megpróbálok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!