Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem múlik el a hüvelybem...

Miért nem múlik el a hüvelybemeneti sebem?

Figyelt kérdés
Fél éve küzdök ezzel a problémával, hogy a hüvelybemenetnél baloldalon van egy pont ami nagyon fáj behatolásnál, olyan, mintha fel lenne sértve a bőr és ahogy dörzsölödik, ég, fáj, hol jobban, hol kevesbé. Vagy 5 nogyogyasznal jartam, kulfoldon is, draga orvosoknal, felirtak osszesen 8-10 fele kupot, gyogyszert es mondtak mar gombas fertozest ra, bakteriumot, sima mechanikai serulest, es egyszeruen nek mulik el, akarmit csinalok. Azt is probaltuk, hogy 1-2 hetig nem szexeltunk, de akkoris a masodik egyuttlet utan visszajon. Annyira megvisel mar lelkileg, hogy felek elkezdeni szexelni, mert tudom elore hogy fajni fog.. Tartos kapcsolatban elek, nem valtogatom a partnereim.. Valakinek volt mar ilyen? Segitseg :( 21L
2015. dec. 13. 16:04
 1/1 Eszter Éva19 válasza:

Szia! Megoldódott már a problémád?

Ha igen akkor megkérdezhetem mi segített vagy csak magától múlt el?

Ezzel a dologgal szenvedek én is lassan 3 éve 😞.

Nem tudnak mit csinálni velem az orvosok, már 3 szor megműtöttek de az sem használt.

2018. nov. 30. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!