Miért nem múlik el a fehér folyás?
Kellett volna hüvelykenet tenyésztést csinálnia az orvosnak.
Nem azt mondani, hogy biztos, valami kevert dologról van szó, hanem kenetet kellett volna vennie a hüvelyedből, amit elküldött volna tenyésztésre és abból mindjárt kiderült volna, hogy ilyen kórokozód van és milyen számban és célzott kezelést kaptál volna és nem hasra ütésre kezelt volna az orvos!
Amúgy a folyás nem feltétlenül rossz, nem mindig utal fertőzésre. Ha használtál odalent kúpot, akkor annak az ürülése is okoz nagyobb folyást. Illetve ha hüvelyflóra helyreállító készítményt nem használtál, akkor attól is lehet nagyobb folyás, ugyanis nincs rendben a hüvelyflórád és az is okoz nagyobb folyást.
Menj inkább olyan orvoshoz, aki célzottan kezel!
Az éves citológián jelezték, hogy van fertőzés, x-elgettek is valamit, amit meg is nézett a doki, nem tudom ez mennyire felel meg annak amit az első írt.
Hát ezt nem gondolom normálisnak, ugyanis mindig kell tisztasági betét, plusz az orvos is mondta a vizsgálat során, hogy gyulladásom van.
Igen, én is így vagyok vele, hogy ha megyek valahova, de tudom hogy nem lesz időm átöltözni és este együtt leszek a barátommal, hát megfontolandó hogy mit vehetek fel...
Egy normál bugyi este nem feltétlen a legvágykeltőbb. A tangára helyezhető betét meg... hát viselje ez akinek két anyja van, sztem abszolút kényelmetlen.
De ettől függetlenül is én azt mondom, rossz az, hogy állandóan betétet kell használni... nem tudom mi lenne a megoldás :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!