Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem múlik el a fehér...

Miért nem múlik el a fehér folyás?

Figyelt kérdés
Már beszedtem egy 3 szemes antibiotikumot, meg egy 6 kapszulás hüvelykúp kúrét végig vittem. Nem múlt el, visszamentem az orvoshoz, aki azt mondta biztos, valami kevert dologgal állunk szemben, így kaptam egy 20 szemes más antibiotikumot, meg egy 3 szemből álló hüvelytablettát. Lassan ennek is a végére érek, és semmi változás...
2015. nov. 23. 19:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Kellett volna hüvelykenet tenyésztést csinálnia az orvosnak.

Nem azt mondani, hogy biztos, valami kevert dologról van szó, hanem kenetet kellett volna vennie a hüvelyedből, amit elküldött volna tenyésztésre és abból mindjárt kiderült volna, hogy ilyen kórokozód van és milyen számban és célzott kezelést kaptál volna és nem hasra ütésre kezelt volna az orvos!

Amúgy a folyás nem feltétlenül rossz, nem mindig utal fertőzésre. Ha használtál odalent kúpot, akkor annak az ürülése is okoz nagyobb folyást. Illetve ha hüvelyflóra helyreállító készítményt nem használtál, akkor attól is lehet nagyobb folyás, ugyanis nincs rendben a hüvelyflórád és az is okoz nagyobb folyást.

Menj inkább olyan orvoshoz, aki célzottan kezel!

2015. nov. 23. 19:14
 2/16 anonim ***** válasza:
Konkrétan mi a probléma a folyással? Ez teljesen természetes, mindenkinek van.
2015. nov. 23. 19:16
 3/16 A kérdező kommentje:

Az éves citológián jelezték, hogy van fertőzés, x-elgettek is valamit, amit meg is nézett a doki, nem tudom ez mennyire felel meg annak amit az első írt.

Hát ezt nem gondolom normálisnak, ugyanis mindig kell tisztasági betét, plusz az orvos is mondta a vizsgálat során, hogy gyulladásom van.

2015. nov. 23. 19:21
 4/16 anonim ***** válasza:
Ne hagyd annyiban,ugyanez volt nekem is,majd méhtesrák lett a vége:(
2015. nov. 23. 19:24
 5/16 anonim ***** válasza:
Nálam is ez a helyzet, folyamatosan van fehér folyásom... örök körforgás ez: kenetet vesz, megjön az eredmény, ír fel kúpot/tablettát/kenőcsöt, te használod őket, majd ugyanaz a helyzet, később visszamész, megint ugyanez előröl. Esetleg van a kettő között egy kis idő. Beleuntam már... ha gombáról van szó, akkor a Candida diéta állítólag hasznos. Persze ezt nem fogja mondani a nőgyógyász..
2015. nov. 23. 19:26
 6/16 anonim ***** válasza:
Nekem is évek óta bakteriális h.fertőzésem van... Nagyon sok nőnek van ilyen,nekem volt kenetvétel is de hát nem használt rá a gyógyszer.
2015. nov. 23. 19:31
 7/16 A kérdező kommentje:
De hogy lehet ezzel együtt élni? Már egy szép fehérneműben sem érzem jól magam folyamatos betéttel.
2015. nov. 23. 19:47
 8/16 anonim ***** válasza:
Hát nehezen :( én is szeretném ha már megoldódna,félek a szövődményeitől...
2015. nov. 23. 20:27
 9/16 anonim ***** válasza:

Igen, én is így vagyok vele, hogy ha megyek valahova, de tudom hogy nem lesz időm átöltözni és este együtt leszek a barátommal, hát megfontolandó hogy mit vehetek fel...

Egy normál bugyi este nem feltétlen a legvágykeltőbb. A tangára helyezhető betét meg... hát viselje ez akinek két anyja van, sztem abszolút kényelmetlen.

De ettől függetlenül is én azt mondom, rossz az, hogy állandóan betétet kell használni... nem tudom mi lenne a megoldás :(

2015. nov. 25. 17:43
 10/16 anonim ***** válasza:
Itt bármelyikőtök is a kezelés után csinált hüvelyflóra helyreállítást?
2015. nov. 25. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!