Miért nem múlik el a fehér folyás?
Figyelt kérdés
Már beszedtem egy 3 szemes antibiotikumot, meg egy 6 kapszulás hüvelykúp kúrét végig vittem. Nem múlt el, visszamentem az orvoshoz, aki azt mondta biztos, valami kevert dologgal állunk szemben, így kaptam egy 20 szemes más antibiotikumot, meg egy 3 szemből álló hüvelytablettát. Lassan ennek is a végére érek, és semmi változás...2015. nov. 23. 19:10
11/16 A kérdező kommentje:
Nem, mert az orvos nem mondta. A Lactofeel jó erre?
2015. nov. 25. 19:50
12/16 anonim válasza:
Én sem csináltam,nekem sem mondták. Egyébként a lactofeel jó erre :)
13/16 anonim válasza:
Na, akkor nem kell csodálkozni!:)
Ugyanis mind a fertőzés, mind pedig az arra kapott szerek igen nagy mértékben károsíthatják a normál hüvelyflórát, elpusztulnak a jótékony hüvelybaktériumok, amik a hüvely természetes egyensúlyát fenntartják, ezáltal is védenek a fertőzések ellen, illetve segít megelőzni az újabb fertőzés kialakulását.
Mivel ti ezt nem tettétek meg, ezért alakult ki újra, meg újra. Viszont ez csak akkor működik, ha célzott kezelés történik. Ha nincs kikezelve az adott illető a fertőzésből, mert hasra ütésre kezeli az orvos és nem a jó kezelést adja, akkor magától a megmaradt és ki nem kezelt kórokozótól jön vissza a fertőzés.
És amúgy a nőgyógyászok nem szokták mondani a hüvelyflóra helyreállítást, vagy csak nagyon kevés.
16/16 anonim válasza:
Már semmi, törölték! :) Volt egy nagyon hülye hozzászólás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!