Mindig golyós dezodort használtam, két napig tartotta magát. Most már aznap elkezd ragadni, és büdösödni. A golyós változott vagy én? 55/N.
Azt azért nehezen hiszem el, hogy nincs idő minden nap egy fürdésre akármennyit is dolgozol. Egy mosakodás biztosan belefér minden nap még akkor is, ha több, mint 24 órát nem vagy otthon.
Egy mozsdóba biztosan be tudsz menni és megmosni magad, majd újrakenni a dezodort. Hordj magaddal egy kis tubus folyékonyszappant és törölközőt.
Ha pedig tényleg nem kerülsz 2 napig csap közelbe, akkor nedves törlőkendő és újradezodorozás.
Ez is jó, ha nincs mód rendes zuhanyozásra, utána újra használhatsz dezodort. Változó korban vagy annak küszöbén gondolom, gyakrabban megizzadsz, változik a faggyúmirigyek aktivitása is, ez is okozhatja a jelenséget.
a kellemetlen foltokra a solutio antisudoricat ajánlom. pár hétig használni , utána hónapokra is abbahagyhatod,ugyanúgy le lesz redukálva az izzadságfolt nagysága.
de továbbra is mondom, ha teheted fürödj minden nap. egy gyors zuhany 5 perc, ennyi időd csak van. nekem is volt amikor 12 órában dolgoztam+utazás, szóval kb semmire nem volt időm mellette, de a zuhanyzás nem maradt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!