Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mindig golyós dezodort használ...

Mindig golyós dezodort használtam, két napig tartotta magát. Most már aznap elkezd ragadni, és büdösödni. A golyós változott vagy én? 55/N.

Figyelt kérdés
2015. dec. 10. 09:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%
furodj minden nap,akkor nem lesz ilyen gond
2015. dec. 10. 09:30
 2/11 A kérdező kommentje:
Vannak helyzetek, mikor nem megoldható sajnos. 3 müszakos munka, utazás stb. Természetesen ha lehet, akkor naponta fürdök. Ezek ellenére ragad a dezodor, és csökkent a hatása. Mert a fürdési szokások nem változtak.
2015. dec. 10. 09:37
 3/11 anonim ***** válasza:
69%
Tarts magadnál popsi törlőt. Ha nagyon megizzadtál és elkezd csomósodni a dezodor, töröld le és kend fel újra.
2015. dec. 10. 09:40
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
Mondjuk azt nem értem, hogy a 3 műszakos munka miért akadály, én is dolgoztam úgy, mégis megvolt a napi minimum egy tisztálkodás.
2015. dec. 10. 09:41
 5/11 anonim ***** válasza:
30%

Azt azért nehezen hiszem el, hogy nincs idő minden nap egy fürdésre akármennyit is dolgozol. Egy mosakodás biztosan belefér minden nap még akkor is, ha több, mint 24 órát nem vagy otthon.

Egy mozsdóba biztosan be tudsz menni és megmosni magad, majd újrakenni a dezodort. Hordj magaddal egy kis tubus folyékonyszappant és törölközőt.

Ha pedig tényleg nem kerülsz 2 napig csap közelbe, akkor nedves törlőkendő és újradezodorozás.

2015. dec. 10. 09:51
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ez is jó, ha nincs mód rendes zuhanyozásra, utána újra használhatsz dezodort. Változó korban vagy annak küszöbén gondolom, gyakrabban megizzadsz, változik a faggyúmirigyek aktivitása is, ez is okozhatja a jelenséget.

2015. dec. 10. 09:52
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, főleg az utolsót. Igazából Ő adott választ a kérdésre. Ezek szerint változik a testem is. Természetesen fürdök rendszeresen, de fehér bluzos helyen dolgozom, és most vált kellemetlenné. Soha ilyen probléma nem volt, pedig az életvitel nem változott.
2015. dec. 10. 11:23
 8/11 anonim ***** válasza:
15%
Én is hasonló koru vagyok. Azoknak irnám, akik a napi fürdést szorgalmazzák, hogy volt idő, mikor nem volt fürdőszoba. Ha volt, a boylert hetente egyszer fütötték be. Egy kádban megfürdött az egész család stb. Mégsem voltunk büdösek.....
2015. dec. 10. 11:27
 9/11 anonim ***** válasza:

a kellemetlen foltokra a solutio antisudoricat ajánlom. pár hétig használni , utána hónapokra is abbahagyhatod,ugyanúgy le lesz redukálva az izzadságfolt nagysága.

de továbbra is mondom, ha teheted fürödj minden nap. egy gyors zuhany 5 perc, ennyi időd csak van. nekem is volt amikor 12 órában dolgoztam+utazás, szóval kb semmire nem volt időm mellette, de a zuhanyzás nem maradt el.

2015. dec. 10. 11:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Én átálltam a pumpás desodorra, a golyós nekem is ragacsos volt.
2015. dec. 10. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!