Mért nem tiltották még be a kacsát?
Én 14 vagyok, nemrég volt egy enyhébb alhasi fertőzésem amit a háziorvasom is maradéktalanul meggyogyitott. Kérdezte hogy adjon-e beutalot a nőgyogyászatra, biztos ami biztos? (ismer és tudja hogy erős hipochonder vagyok), de anyukám már ugrott is hogy nem-nem. Mire számon kértem hazafelé hogy mért nem, erre azt mondta, hogy volt ott amikor terhes volt és idézem: "Szétnyitottak mint egy tehenet, és nagy- nagyon fájt peddig nem voltam szüz".
No a kérdés csak az:
Hogy lehet hogy nem találtak fel egy "humánosabb" mondszert? És mért engedik a kacsa használatát mikor jol látszik rajta hogy kinzoeszköz, és a nem szüz nöknek is szenvedés
Mintha anyukámat hallanám....
Na ezért mentem én mindig egyedül a nőgyógyászatra, ultrahangokra, amikor kellett, sőt, még mellrákszűrésre is huszonévesen, mert mennem kellett oda is.
Ő valami megtestesült gonosznak látja a nőgyógyászokat. Nem is érdemes beavatni, ha orvoshoz kell mennem.
A múltkor a hüvelyi ultrahang miatt sajnálgatott, hogy az hogy fáj. (?????) Egyáltalán nem éreztem semmit...
A kacsánál sem, pedig először még szűz voltam, amikor használta a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!