Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mire számíthatok? Mikor jön...

Mire számíthatok? Mikor jön meg újra?

Figyelt kérdés

Az történt hogy megjött a menzeszem 11 évesen...de ennek már 2éve!!!

Az osztálymból már szinte mindenkinek megjött és amióta nekem először megjött nem menstruáltam! Már 2 éve!? Nagyon félek hogy ez nem-e valami betegség de orvoshoz nem akarok még elmenni majd egy év múlva talán.. Szerintetek mikor fog megjönni nekem?amióta először megjött fehérfolyásom van...

Jajjj nagyon félek!

2015. nov. 30. 14:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs. A nőgyógyász az aki választ tud adni a kérdésedre. Egyébként nem gondolnám, hogy valami hihetetlen nagy bajod van. Viszont nődokihoz később járnod kell évente, rákszűrésre. Elhiszem, hogy 13 évesen nem ez az álmod, de valamikor majd hozzá kell szoknod a gondolathoz. Első körben anyukáddal kellene beszélned erről, én már elvittelek volna nőgyógyászhoz a biztonság kedvéért.
2015. nov. 30. 14:15
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kultúrált választ!☺

Egyébként anyukám tudja de ő azt mondta hogy majd úgyis megjön..

Azt hallotta hogy akkor jön meg a lánynak amikor az anyukájának vagy a nővéremnek én még csak hetedikes vagyok és a nővérem nek nyolcadikos korában jött meg!😆😅😕😣

2015. nov. 30. 14:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően én is úgy gondolom, mint anyukád, de mégis furcsa, hogy volt már egy menzeszed, ami akár sérülés is lehetett nem menzesz, mondjuk átszakadt a szűzhártyád, ilyesmire gondolok, hallottam olyanról, akinek simán lovaglástól (lovon) átszakadt. Egyébként hivatalosan az első menzesztől számítva 2 évig bármikor össze-vissza megjöhet, úgyhogy szerintem se kell túlparázni. Esetleg nőgyógyászt megkérdezni telefonon, vagy neten? (nekem egyszer pár perc múlva válaszolt a kérdésemre egy kedves nődoki az interneten).
2015. nov. 30. 16:08
 4/9 anonim válasza:
100%
Én 14 lettem nemrég, fél éve jött meg. Általában az első alkalom után kimarad egy időszak, mindenkinél változó. Nálam 1 hónap maradt ki, a barátnőmnél 6 hónap. Lehet hogy neked 2 év, de az is lehet hogy egy sérülés volt, vagy valami seb és az vérzett. Nem kell máris a legrosszabbra gondolni, de azért nézessétek meg mindenképp.
2015. nov. 30. 20:36
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én helyzetem meg azert nem jo mert anyukám mar orvoshoz akar vinni mert nem szoltam neki hogy szeptember ota mar Megjött 3x is es hogy valami bajom lehet...
2015. nov. 30. 21:25
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is kb 2 évig semmi nem volt az első mensi után. Voltunk anyával orvosnál, felírt gyógyszert, hogy ettől majd megjön. De nem akartam már 13-14 évesen műanyagon élni, így nem szedtem be. Anya a klinikán dolgozik, és az ottani professzorok is azt mondták, hogy ne szedjek gyógyszert, meg fog jönni szépen. És 2 év után meg is jött! Az első pár hónapban nem volt pontos, de azután szépen beállt, napra pontosan jött meg mindig (28 napra).

19L

2015. nov. 30. 23:29
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, hogy kimaradás lehet pl a stressztől is.
2015. nov. 30. 23:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
De azért 2 évig nem stressztől marad ki. :D
2015. dec. 1. 00:18
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem izgulnék a helyedben, majd meg jön, nyugi.
2015. dec. 1. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!