Kis einhell trafómon elégett a vezeték a burkolat és a tekercs közt. Itt kapja a legnagyobb strapát azért éghetett el vagy számíthatok rá, hogy újra kötve is el fog égni-törni máshol is?
Milyen átmérőjü kábelt kell szereznem hozzá?
Max 2,5ös pálcát visz el a trafó.
Boltban kérdeztem 16.osat és 25öset emlegetnek. Ez teljes átmérőre értendő ugye? Nem a benti vezetőre.
Egy átlag otthoni csatlakozóba bedugható készüléknél eléggé nincs értelme a 25 mm2-es vezetéknek, mert azt ugyan semmilyen dugóba be nem kötöd, másfelől meg onnan a mérő felé is sokkal véknyabb...
Szerintem legfeljebb egy lépcsővel nagyobb keresztmetszetűt vegyél. Inkább az lehetett a baj, mit #1 ír, hogy gondatlan volt a szerelés. Vagy a konstrukció rossz.
Az előző kérdésedre is (én is)válaszoltam(Nekem is van egy kis Einhell-em).
Bőven elég a 16-os! És a "benti vezetékre"értendő,nem a teljes átmérőre.Úgy 750~800 körül van métere.
Nem tudom,"síma",vagy /1-s géped van-e? Ha csak a síma,gondolkozz,hogy 2-ezer körül vegyél bele egy ventilátort is,kis barkács vénával bele lehet szerelni.Én nem erőltetem vele a 2,5-s pálcát,nem igazán jó az.
A kábelekre villanyszerelővel presszeltess sarukat+ a tekercsvégekre ís úgy tetesd föl!
Előző gazdája szerelt bele ventit.
Nem jó ha olyan réz akármivel roppantom össze?
Mennyivel gazdaságtalanabb hosszútávon a másfeles pálca?
Nem jövök ki jobban ha veszek nagyobb trafót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!