Megjott ma a havim, es holnap tesi oram is lesz ami azert nem szerencses mert leggingsben tesizunk es hat atlatszodna a betet. Mit csinaljak?
Anyukád is írhat felmentést tesire. Vagy oké, hogy leggins van előírva, de közlöd a tanárral, akkor is, ha férfi, hogy egészségügyi okokból te most melegítőt húzol fel, vagy a mai napon nem megoldható, hogy tesizz.
Nekem is anno férfi tesi tanáraim voltak, nekem anyukám írt felmentést tesiórára, ha pont a vérzésem első napján volt tesink, mivel 10 évesen kezdtem el menstruálni, így nyilván 10 évesen még a tamponhasználat ki volt lőve, de nagyon erős görcseim és vérzésem volt, tehát a betét kb. a tesióra felénél átázott volna.
Nem kell egész hétre kiíratni magad, vannak nagyon jó vékonyabb betétek is, amik nem látszanak annyira, azokat gyengébb napokon tudnád használni és akkor tudnál tesizni is.
Vagy megpróbálod a tampont és ha megy, akkor a tesióra idejére meg használnád azt.
Amúgy egészségügyi okok miatt kérje anyukád a felmentésed tesióra alól.
Eddig hogy oldottad meg?
Tampontól ne félj, 2 perc alatt megtanulod, és nagyon kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!