Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől viszkethet ilyen istente...

Mitől viszkethet ilyen istentelenül?

Figyelt kérdés

A szeméremajkaim nagyon viszketnek és mellette is még a bőr... Kaptam gyógyszert és kúpot is gombára, már beszedtem/elhasználtam őket, azóta eltelt másfél hét. És tegnap este óta nagy viszketést érzek és nem értem hogy miért :S

Vissza fogok menni a nőgyógyászhoz, de addig is mit tehetnék? Másfél hét alatt visszajött volna a gomba? (mondjuk azelőtt nem viszketett így)

2015. nov. 20. 18:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet tovább terjedt.Vagy akár allergiás is lehetsz a szerre.Canesten krémet kenj rá,javítania kéne a helyzeten.Nem volt a szerhez krém?
2015. nov. 20. 18:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Vegyél Canesfresh intimlemosót, nagyon jó és olyan Canesten krémet amit a hüvelybe kell helyezni. Kívül is kend Canestennel és Neogranormonnal, keverd össze a kettőt. Nemrégiben nekem is hasonló volt. Borzasztó tud leni.
2015. nov. 20. 18:58
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm, szerencsére van mindkettőből itthon, még régebben írta fel a háziorvos.

A nődoki Pimafocurt krémet adott a hüvelykúp és a gyógyszer mellé, de azt mondta hogy ezt csak a végső esetben használjam és akkor is 1-2 napig max. Szóval még ezt nem próbáltam ki, de valamelyik krémet ma este ki fogom, mert már egy kicsit fáj is a sok viszketéstől :S

2015. nov. 20. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!