A betét miatt viszkethet?
30-án jött meg múlt hónapban, és olyan 3. vagy 4.nap viszketni kezdett a csiklóm körül, ahogy érte a betét. Meleg volt akkor, a betét is ragadt rám fele, izzadtam is.
Mikor elmúlt még 1 hétig minden nap megkellett vakarnom.(Akkkor már egészen).
Utána is viszketett még néhanapján.
Ma reggel is nagyon viszketett, és fürdés után meg már fájdalmat is éreztem(nem belül, hanem kívül a bőrömön.) Most is érzem. Megnéztem, piros. Ma óta még a pisilés is fáj egy kicsit.
Holnap kellenne megjönnie. Azt hittem, hogy eddigre ez elmúlik, de nem. Már a gondolat is kellemetlen, hogy a betét hozzámér.
Lehet a viszketésem oka a betét? Mert ezelőtt mikor megvolt viszketett a 4. napon, hogy már ennyi ideje betét van alattam, de megvakartam, tisztálkodtam rendesen, mint mindig és utána el is múlt, nem éreztem semmit. Most viszont, hogy volt az a nagy meleg...úgy gondolom, hogy attól van.
De miért?
Mit csináljak, hogy elmúljon?
Am még szűz vagyok, barátom sincs.
17/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!