Hol kapható Carefree intim/egészségügyi betét?
Figyelt kérdés
Se a Tesco-ban, se a Sparban, se az Auchanban, de még a Rossmannban sem láttam.
Remélem, nem szüntetik meg!!!
Ha mégis, mit tudtok ajánlani helyette? (Always és Libresse kizárva, próbáltam, de nem szeretem)
Köszi!
2015. jún. 23. 18:55
1/6 anonim válasza:
Hm mostanaban nem néztem hogy van e carefree. Én mindig Libresst használok.Az always számomra borzasztó.
2/6 anonim válasza:
Én mindig vagy Rossmann, vagy DM üzletben veszem, nálunk mindkettőben szokott lenni rendszeresen.
(A Tesco és az Interspar már évek óta nem árulja.)
Amúgy szerintem is a létező legjobb intim betét, én régóta nem veszek mást. A legkevésbé "műanyagos" felületű, szerintem bármelyik ismertebb márkánál sokkal jobb - de nyilván ízlések és pofonok.
4/6 anonim válasza:
Nálunk a DM üzletekben lehet beszerezni.
5/6 anonim válasza:
itt Debrecenben eddig minden Rossmannban láttam. Talán a dm-ben is.
6/6 anonim válasza:
Carfreeből én is csak tisztaságit találtam.Egészségügyi betétből tudom ajánlani az Olivia Hygiene Einlagent.Én abból a rózsaszínt négy cseppeset szoktam venni az Aldiban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!