Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egészségügyi küret kérdés?...

Egészségügyi küret kérdés? (fontos! )

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni, hogy fiatal lányoknál (kamasz) lehet szó küretről? Vagy ugye inkább gyógyszeresen próbálják? Mindenki ír arról, hogy vastag méhnyálkahártyára kaparást javasolt az orvos, de akik ezt írják, mind idősebb, 30-40-50 évesek..Kérlek nyugtassatok meg :(
2015. ápr. 3. 18:21
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Ha kuretet is vegeznek akkor ugy is altatnak szoval semmit nem erzel majd!
2015. ápr. 3. 18:27
 2/10 A kérdező kommentje:
:( Azért köszönöm.
2015. ápr. 3. 18:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt valami oka, hogy megvastagodott a nyálkahártya. Nem tudom, hogyan vizsgálták (ultrahang, ct?), labor eredmény utalt-e gyulladásra, vagy más rendellenességre, volt-e erős, soron kívüli vérzésed. Csak "úgy" nem helyeznek kilátásba küretet, tehát oka van. Ne idegeskedj, ne aggodalmaskodj előre, ha indokolt, túl kell lenni rajta. Nyugi, elaltatnak.
2015. ápr. 3. 18:32
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem, egyáltalán nem mondta az orvos a küretet, én filozofálgatok, tudom tudom, nem kéne, de félek :( Voltam hasi UH-on, semmi elváltozás nincs, vérvételeken is, állítólag a hormon is rendben. Norcolutot szedek napi 2x2-t, csak az idegesít, hogy emellett barnázgatok-vérezgetek. (egyébként 17 éves vagyok)
2015. ápr. 3. 18:35
 5/10 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még válaszok, miden érdekel!!!!
2015. ápr. 3. 18:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem egy hónapja műtöttek, 25 éves vagyok. Én már két hónapja véreztem, gyógyszer nem használt. Az orvosom nagyon nem akart műteni, de nem volt már más választása. Sokat beszéltünk róla, hogy mi legyen, láttam rajta, hogy nehéz volt döntenie. Utolsó utáni megoldásnak nevezte, hangsúlyozta, hogy ilyen fiatalon nagyon ritkán műtenek. A műtéthez elkbábítottak, ha minden jól megy, akkor semmit nem.érzel belőle. Én rosszul reagáltam a szerre, így felébredtem, majd lett egy rohamom is, de ez nagyon ritka, a nővérke pl még sohasem látott ilyet, de profin megoldották. A műtét után még csak szép görcsöm sem volt, gyorsan helyre jöttem, nem fájt semmi.
2015. ápr. 3. 20:40
 7/10 A kérdező kommentje:
És erősen véreztél? Milyen gyógyszereket szedtél?
2015. ápr. 3. 20:52
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem változó volt, egyszer nagyon véreztem, egyszer alig. Én már nagyon kértem a dokimat, hogy tegyen valamit, mert a vérveszteségtől folyamatosan rosszul voltam, esküszöm, hogy örültem a műtétnek. Én proverat kaptam, de semmi változást nem okozott sajnos, így maradt a műtét.
2015. ápr. 3. 20:57
 9/10 A kérdező kommentje:
Ó értem. Én nekem nem igazán erős, inkább a gyenge és közepes közt ingadozik, de inkább gyenge, és gyakrabban barnás mint véres, de alapvetően ez változó. Nagyon nem akarom a műtétet, szerintem 17 évesen baromi korai :( Te azért 8 évvel csak idősebb vagy nálam, akárhogy is vesszük, habár az is elég fiatal, azt gondolom. És valami hormontablettát szedtél rá? Vérzéscsillapítót esetleg? Cseppeket?
2015. ápr. 3. 21:02
 10/10 A kérdező kommentje:
És amúgy azóta helyreállt minden?
2015. ápr. 3. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!