Egy13éveslány kérdése:
13 éves lány vagyok, miért viszkethet a puncim?
Figyelt kérdés
Na szval, kb. 2 hete kezdett el viszketni, nemrég voltunk egy fürdőhelyen, ahol a zuhanyzó alatt egy picit masztiztam de nem hiszem hogy e miatt lehetett ez, szóval, eléggé viszket, inkább a hüvelyem bemenete felé, most nizorallal bekentem és eléggé csípett de most nem viszket, mitől lehet ez?kizárt,hogy anyának elmondjam, vagy hogy nőgyógyászhoz menjek...2015. jan. 18. 19:56
1/7 anonim válasza:
Gomba. Canesten krém,kúp kellene. De ha nem múlik el, akkor muszáj lesz dokihoz menned vele.
2/7 anonim válasza:
A Nizorál kém nem oda való, inkább a Canesten kell rá. Az anyukádnak el kell mondani, ha nem múlik el. Nőknél ez többször is előfordulhat.
3/7 anonim válasza:
Gombás fertözés, canesten kell,ahogy irták. Jobbulást nektek :)
4/7 anonim válasza:
Gomba lehet...Vegyél Canestent és 2-3 nap alatt el fog múlni.
Ha nem segítene esetleg, akkor viszont el kell majd menned orvoshoz.
5/7 anonim válasza:
Gomba leheVegyél Canestent és 2-3 nap alatt el fog múlni.
Ha nem segítene esetleg, akkor viszont el kell majd menned orvoshoz.
6/7 anonim válasza:
én is 13 vagyok és velem is volt anyának szoltam és nem vitt nőgyógyászhoz mert szerintem mindenkinek az anyukája tapasztalt már ilyet saját magán is. szólj neki és nyugi nem fog elvinni nőgyógyászhoz add be hogy viszked a nunid és ő ajánlani fog rá neked Canestent ami nekem is elmulasztotta, neked is elfogja
7/7 anonim válasza:
Canesten krém vény nélkül kapható,tehàt simàn meg lehet venni a gyógyszertàrban.
Nőgyógyàszhoz nem kell menned ês akaratod ellenére amúgy sem vizsgàlhat meg egy orvos sem,hiszen nem foghat le,nem vetkőztethet le.Tehàt emiatt ne aghódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!