Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem durva az, ha valaki 26...

Nem durva az, ha valaki 26 évesen még nem volt nőgyógyásznál?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm mondta, hogy még nem volt soha nőgyógyásznál. Mondjuk szűz, de azért illene már ilyen korban szűrésre járni nem?

2015. nov. 20. 16:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
34%

Dehogyis kap nagyon sok fiatal... nem tudom miért mondta ezt a nőgyógyászod.

Lehet azokról beszélt, akik 13-14 évesen kezdik a nemi életet, tömik magukba a fogamzásgátló hormonokat, cigarettáznek és váltogatják partnerüket.

De a normális lányoknál ez egyáltalán nem így van!

2015. nov. 21. 16:58
 12/20 anonim ***** válasza:
70%

Mindenki magánügye mikor megy el.Régen nem mentek,otthon szültek vagy csak mikor terhesek lettek jártak orvosnál és élnek,virulnak,unokáik vannak.Mindenki maga dönti el.

Ên sem értem tanári álláshoz mért kell papír,akkor a férfiakat is küldjék urológushoz korrektség kedvéért tanárként!!!

2015. nov. 21. 19:55
 13/20 anonim ***** válasza:
Engem is az üzemorvos zavart el először. Különben lehet sose mentem volna. Én hülye.
2015. nov. 21. 20:40
 14/20 anonim ***** válasza:
2015. nov. 21. 20:45
 15/20 anonim ***** válasza:
6%

"De a normális lányoknál ez egyáltalán nem így van!"

Menj a...

Mi az hogy a normális lányokat nem érinti?

HPV-hez elég 1, azaz egyetlen egy emberrel lefeküdni!

A HPV rákot okozó típusai férfiaknál nem okoznak tüneteket. A hpv nem az igénytelenek betegsége. Gyakorisága, mint a gombáé. Annyi hogy legyengült immunrendszernél, azonos típussal való hosszas fertőzés során okoz gondot.

2015. nov. 21. 23:42
 16/20 anonim ***** válasza:
22%

Nemi betegséget is egy embertől kapsz el, akivel éppen lefekszel. Igényesen nevelt lány megválogatja a partnerét és megismeri alaposan mielött összebújna vele.

Aki viszont "megvalósítja önmagát", "miért ne adná meg magának, amit megkíván", stb.., az ne csodálkozzon, hanem járjon félévente nőgyógyászati szűrésre!

2015. nov. 22. 16:02
 17/20 anonim ***** válasza:
Durvának egyáltalán nem durva, de érdemes lenne most már elmenni egy szűrésre. Ártani biztosan nem árt.
2015. nov. 22. 16:15
 18/20 anonim ***** válasza:
2015. nov. 22. 17:36
 19/20 anonim ***** válasza:
50%
Azért a HPV-t férfitól elkapó lányokat nem nevezném igényes lányoknak. Igénytelennek sem, de azért valóban az igényes lányok ritkán kapnak HPV-t.
2015. nov. 23. 14:24
 20/20 anonim ***** válasza:

Ő dolga.

De ha te jó ismerőse vagy,netán szinte barát akár,hiszen azt hogy szűz valaki senki nem mondja bárkinek csak úgy el.Akkor beszélgethetsz vele hogy szeretne elmenni és csak azért nem megy mert fél,csak esetleg fél vagy nagyon szégyenlős,mert ha erről van szó segíthetsz neki.Sokszor emiatt nem mennek el.Ha erről van szó,keressetek női orvost,kísérd akar el.

Ha nem erről van szó,csak nem akar menni,akkor az ő dolga és te felajánlottad a segítséged.

2015. nov. 26. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!