Nem durva az, ha valaki 26 évesen még nem volt nőgyógyásznál?
Nálunk a munkahely kért nőgyógyászati igazolást, hogy minden rendben van-e. Tanári munkakörben dolgozom.
Azért mentem el, mert azt mondták, addig nem folytathatom a munkám, amíg nincs papír. Ekkor voltam 28 éves.
Csak tudnám, mi köze van a nőgyógyászati papírnak a pedagógusi munkakör betöltéséhez. Persze pl. bőrgyógyászatról nem kérnek igazolást, pedig... :D
Nem. Egészséges embernek nincs dolga az orvossal.
(Tudom, tudom, "szűrés", "megelőzés", "jobb félni"...)
Csoporttarsamnak 21 évesen ki kellett venni az egyik petefészkét daganat miatt. Rákszűrés alkalmával fedezték fel neki (uh-t is csinált az orvos).
A vizsgalatra mi beszéltük rá, ő is úgy volt vele, hogy szűzként minek.
mindenkinek egyéni felelőssége hogy vállalja a döntést mit tesz.
ajánlott a szűrés, sok esetben életet ment, de mindenkinek joga van hülyének lenni.
ez a természetes szelekcióhoz tartozik.
Az az általános vélemény, hogy 23,24 éves korban "illik" elmenni az első szűrő vizsgálatra ha addig még szüz az illető.
Ez egy lehetőség, amivel érdemes élni. Nyilván érdemes lenne más szűréseket is igénybe venni, akár a fogakról, akár a vastagbélről van szó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!