Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem durva az, ha valaki 26...

Nem durva az, ha valaki 26 évesen még nem volt nőgyógyásznál?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm mondta, hogy még nem volt soha nőgyógyásznál. Mondjuk szűz, de azért illene már ilyen korban szűrésre járni nem?

2015. nov. 20. 16:13
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
81%
Illene? Magánügye mindenkinek hogy mikor jár orvoshoz vagy akármilyen szűrésre. Nem kötelező szerencsére.
2015. nov. 20. 16:18
 2/20 anonim válasza:
80%
Nem durva, én sem voltam még ennyi idősen.
2015. nov. 20. 16:31
 3/20 anonim ***** válasza:
63%

Nálunk a munkahely kért nőgyógyászati igazolást, hogy minden rendben van-e. Tanári munkakörben dolgozom.

Azért mentem el, mert azt mondták, addig nem folytathatom a munkám, amíg nincs papír. Ekkor voltam 28 éves.

Csak tudnám, mi köze van a nőgyógyászati papírnak a pedagógusi munkakör betöltéséhez. Persze pl. bőrgyógyászatról nem kérnek igazolást, pedig... :D

2015. nov. 20. 17:06
 4/20 anonim ***** válasza:
39%
Azért 25 felett akkor is el kellene menni szűrésre, ha az illető nem él nemi életet. Én felelőtlenségnek tartom személy szerint, de mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja.
2015. nov. 20. 17:10
 5/20 anonim ***** válasza:
76%

Nem. Egészséges embernek nincs dolga az orvossal.

(Tudom, tudom, "szűrés", "megelőzés", "jobb félni"...)

2015. nov. 20. 17:11
 6/20 anonim ***** válasza:

Csoporttarsamnak 21 évesen ki kellett venni az egyik petefészkét daganat miatt. Rákszűrés alkalmával fedezték fel neki (uh-t is csinált az orvos).

A vizsgalatra mi beszéltük rá, ő is úgy volt vele, hogy szűzként minek.

2015. nov. 20. 23:02
 7/20 anonim ***** válasza:
40%

mindenkinek egyéni felelőssége hogy vállalja a döntést mit tesz.

ajánlott a szűrés, sok esetben életet ment, de mindenkinek joga van hülyének lenni.

ez a természetes szelekcióhoz tartozik.

2015. nov. 21. 00:33
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Az az általános vélemény, hogy 23,24 éves korban "illik" elmenni az első szűrő vizsgálatra ha addig még szüz az illető.

Ez egy lehetőség, amivel érdemes élni. Nyilván érdemes lenne más szűréseket is igénybe venni, akár a fogakról, akár a vastagbélről van szó...

2015. nov. 21. 09:58
 9/20 A kérdező kommentje:
Mondta a nőgyógyászom, hogy nagyon sok fiatal kap méhnyak rákot.
2015. nov. 21. 12:04
 10/20 anonim ***** válasza:
47%
Én se mentem 9 évig nőgyógyászhoz mert féltem, semmi panaszom nem volt. Aztán 39 évesen felkerestem hogy babát szeretnék, akkor látta a 9 év eredményét: Csendesen növekedett a méhem belsejében egy jóindulatú daganat ( mióma), szerencsére a doki ki tudta úgy műteni, hogy megmentette a méhem. 4,6 cm-es volt.
2015. nov. 21. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!