Mit tegyek, ha már 5 nőgyógyásznál voltam, de egyik sem tud semmit? Hagyjam annyiban?
Szemölcseim voltak a hüvelyen belül is, de elmúltak ecsetelés hatására. Viszont van beljebb, ahol nem látom, de ki tudom tapintani egy kölesnél kisebb kitüremkedést (a hüvely felső falán, kicsit bal oldalt).
Midegyik orvosnak elmondtam, hogy érzem, hogy ott van, de egyik sem látta/érezte. Az egyik azt mondta, hogy amire a gondolok az a hüvely "portio"-ja, akkor meg is nyugodtam, de utána olvastam és a portio méhszájat jelent. Én meg nem vagyok hülye, tudom hogy néz ki a méhszáj és anatómiailag hol helyezkedik el,nameg az nem is köles nagyságú, szóval NEM az.
Most hagyjam ennyiben?
A hüvelyt redőzött bőr, laphám béleli, melynek felszíne állandóan hámlik. Ezért a hüvely fala többnyire nem sima mint a babapopsi, hanem rücskös, bordás, hullámos, vannak rajta kitüremkedések. Gondolj bele: közösülésnél, és főleg szülésnél tágulnia, nyúlnia kell!
Szóval amit érzel, az szerintem a hüvelyfal normálisnak számító "rücske".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!