Közvetlenül szex után büdös punci? Miért?
Figyelt kérdés
Lefeküdtem 1 férfival 5 alkalommal. 4 alkalommal semmi gond nem volt, az 5. után, ahogy kivette belőlem, rögtön éreztem, hogy büdös a puncim. Ez miért történt? Valaki volt már így?
2 napra rá volt egy kicsi barnás cucc a wc papíron pisi után, azt hittem megjött. Felratam egy tampont, később, mikor kivettem, olyan büdös volt, hogy majdnem hánytam. Ja és nem is jött meg. Ma voltam orvosnál, Monuralt írt rá. De nem tudott mondani semmit, mert el kellett rohannia.
2015. nov. 19. 21:09
1/4 A kérdező kommentje:
Ja, az 5 alkalom nem egyszerre, hanem több napos eltérésekkel történt.
2015. nov. 19. 21:10
2/4 Skorpió87 válasza:
Szerintem fertőzés. Ha idáig nem éreztél ilyen büdöset, akkor gombás fertőzés. Vagy nem volt elég tiszta a nemi szerve, vagy más nővel is szexelt. Viszont, akkor valami váladék nála is kell, hogy előjöjjön, mivel feltételezem tőle indul ki a dolog. Nekem ez a véleményem.
3/4 anonim válasza:
Tampont akkor tegyél fel, ha már vér jön, tehát biztosan megjött, mert ez így lehet, hogy csak fokozta a problémát.
4/4 A kérdező kommentje:
Azt mondta, nála nincs semmi gond. Az lehetséges, hogy volt mással, aki ráragasztott valamit, amit ő nem érzékel és utána átadta nekem?
2015. nov. 20. 09:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!