Kb. nyár óta észrevettem, hogy darabos sűrű folyásom van. Ezzel is elmentem dokihoz, de amit felírtam nem használt. Canestent próbáltam az sem segített. ötletek?
El kell menni egy normális és felelősségteljes orvoshoz, aki csináltat hüvelykenet tenyésztést. Vesznek mintát a hüvelyedből, amit kitenyésztenek és kiderül, hogy pontosan milyen kórokozó van a hüvelyedben és milyen számban és arra kapsz kezelést. És sokkal jobban járnál, ha nem kúpokkal kezelnének, hanem szájon át szedhető gyógyszert kapnál te is és a párod is, majd pedig te magad csinálnál egy hüvelyflóra helyreállító kúrát (erre vannak vény nélkül kapható készítmények a patikában).
A férfiaknál egyébként jellemzően nem szokott tünetet okozni egy fertőzés, viszont attól, hogy tünete nincs, fertőzés még lehet, amit visszaad neked. És azt sem árt tudni, hogy hiába a gumi, a fertőzést orálisan is át lehet adni.
Gyanítom, hogy neked nem sűrűn csináltak hüvelykenet tenyésztést és nem mondták, hogy a hüvelyflórádat is tedd rendbe. Mert ha csináltak volna ilyen vizsgálatot és rendben lenne a hüvelyflórád, akkor nem lenne ilyen gondod.
Ha meg tudod oldani és nőgyógyász helyett inkább bőrgyógyászt javasolnék. Ők sokkal alaposabbak ilyen téren, mint a nőgyógyászok!
Ne próbáld otthon kezelni magadat, menj orvoshoz. Ha a canesten nem segített helyileg, akkor neked lehet, hogy nem gombád van, vagy annyira kemény a fertőzés, hogy a helyi kezelés már nem segít. Ezért szájon át szedhető tablettára lesz valszeg szükséged, de csak miután kiderült, hogy mi a kórokozó.
Ne hanyagold el ezt a betegséget, menj el egy normális nőgyógyászhoz, aki vesz mintát és kitenyészti és arra ad neked gyógyszert. Ha az első gyógyszer, amit felírnak, nem segít, akkor pedig MENJ VISSZA. Nem mindig találják el a megfelelő kezelést elsőre, mert az ugyanolyan fajta baktérium- és gombatörzsek is különbözhetnek egymástól pl abban, hogy miylen gyógyszerre érzékenyek.
Ja, és még annyi, hogy a neogranormon kenőcsnek SEMMIFÉLE kórokozóölő hatása nincs.
Azaz esetleg a közvetlen gyulladás elmúlik neki, de nem gyógyul meg. Ő is tünetmentes fertőzött, és kezelést kéne kapnia veled egyidőben, különben folyamatosan egymásnak fogjátok oda-vissza adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!