Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kb. nyár óta észrevettem,...

Kb. nyár óta észrevettem, hogy darabos sűrű folyásom van. Ezzel is elmentem dokihoz, de amit felírtam nem használt. Canestent próbáltam az sem segített. ötletek?

Figyelt kérdés
Egyre rosszabb az állaga és már büdös is. Általában menstruáció előtt és után, de főleg utána jelentkezik. A Csiklóm érzékeny, fáj és körülötte fehér tömény váladék szerű valami van, ami olyan mintha kenőccsel kentem volna be. A szex eleje fájdalmas, valamit az előjáték is kellemetlen a csiklóm érzékenysége miatt. Óvszert használunk,Neki soha nem volt ilyen jellegű betegsége, de óvszer mellett is piros foltok jelentkeznek a pénisze tövében. Neki az egyszerű neogranormon kenőcs helyre teszi 1-2 nap alatt.ötletek?Ma kipróbáltam az ezüst-kolloidot, amitől csökkent az égés és a viszketés.

2014. máj. 28. 19:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Különben meg ne bőrgyógyászhoz menjél, hanem nőgyógyászhoz, ezzel a bőrgyógyász nem tud mit kezdeni, a folyásod belülről jön, ehhez pedig a nőgyógyász ért."

Aki itt a nőgyógyászt ajánlgatja a bőrgyógyász helyett, az nézzen már egy kicsit utána, hogy mivel is foglalkoznak egészen pontosan a bőrgyógyász és nemi beteg gondozók!!!

Jó magam is, ha volt bármilyen hüvelyi problémám, fertőzés vagy irritáció, bőr és nemi beteg gondozóhoz jártam. És tudjátok miért? Mert rendbe akartam jönni. És csak hogy tudjátok, a bőr és nemi beteg gondozóknak a nemi szerveket érintő fertőzések is a szakterületükhöz tartoznak, legyen az akár egy gombás, akár egy bakteriális fertőzés, akár egy nemi herpesz, vagy akár egy bármilyen szexuális úton terjedő nemi betegség.

És tudjátok, hogy mi a nagy előnyük a nőgyógyászokhoz képest? Elárulom és mindezt tapasztalatból! A nőgyógyászok sokszor hasra ütés szerűen kezelnek, ők maguk csak kenettenyésztést végeztethetnek, míg a bőrgyógyászok helyben, mikroszkóp segítségével maguk is tudnak mintát vizsgálni, amiből egyből megmondja, hogy milyen kórokozód van, baktérium vagy gomba éppen és azt is, hogy a hüvelyflóra hogyan áll, vagyis éppen kellő számban vannak egy jótékony hüvelybaktériumok.

És nekik nem igazán szokásuk kúpokkal kezelgetni, hanem egyből átfogó szájon át szedhető gyógyszerrel kezelnek. Tehát kérdező, nyugodtan menj csak el egy bőr és nemi beteg gondozóhoz. Sokkal jobban jársz, mint a hasra ütésre kezelő nőgyógyászokkal!

2014. máj. 29. 17:46
 12/12 anonim ***** válasza:

És kérdező, miután kikezeltek a fertőzésből célzottan és a párodat is, utána vegyél a patikába hüvelyflóra helyreállító készítményt. Van többfajta. Vény nélkül kaphatók.

És a tamponról tudnod kell, hogy szintén hozzájárulhat a hüvelyflóra felborulásához, vagyis ha mindenképpen tampont akarsz használni, akkor olyat vegyél, ami tartalmaz jótékony hüvelybaktériumot. Van a patikában kapható drágább fajta is, de az OB tamponoknál is van ilyen, nézz utána.

2014. máj. 29. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!