Milyen pózban aludjak menstruáció alatt?
Úgy alszok, ahogy kényelmes. Bedugok egy tampont, és nem kell lepedőt mosni reggel.
Amikor betétet használtam, tettem magam alá egy törcsit, így nyugodtan aludtam, és az lett maszatos, ha átáztam. De ebből is hamar elegem lett, mert állandóan éreztem, hogy folyik, és mindig felriadtam, hogy ki fog folyni. Már csak tampont használok, imádom.
19L
Időpont ma 07:06
Szóval te éjszaka felébredsz, és tampont cserélsz?? Nos ezt a betéttel is megoldható ha úgy érzi az ember, hogy átázik. Bár szerencsére sosem kellett éjszaka ezért felébredni.
De végül is mindenki azt használja amit akar..Ki erre ki arra esküszik. Nem vagyunk egyformák..
Teljesen mindegy, hogy alszol el, hisz álmodban úgy is mozogsz.
Én éjszakai betétet használok és szűk rövidnadrágot veszek fel estére, az helyén tartja a dolgokat.
Én úgy átáztam betéttel mindig(!), mint a pinty. Betettem 10 felé, és éjélkor már tocsogtam a vérben, a seggemig... gyűlöltem.
Aztán átváltottam tamponra, és ezerszer jobb, soha nincs baleset.
Amúgy 10-11 felé teszem fel, és ha éjszaka felébredek, cserélek, de alapból nem kell, bírja reggelig.
7-es vagyok. Nekem nem rég jött meg először, még nem volt nagyon véres a betét. Inkább ilyen barnás-pirosas.
11/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!